|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() טפלון הינו תרכובת כימית,אחרי גילוי או פיתוח החומר החומר לקח מס' שנים לפתח את התהליך שבו אפשר לגרום לו להיצמד לחומרים אחרים כמו מתכת לדוגמא.
מחבתות טפלון מכונות גם מחבתות Non stick,היתרון הוא שאפשר להשתמש בכמות אפסית של שמן בטיגון\צלייה והאוכל עדיין לא ידבק למחבת. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%...9C%D7%95%D7%9F |
![]() |
![]() |