ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 09-09-06, 00:23   #7
Amit
מושעה
 
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 3,797
כללי:: X
גיל:: X
עוסק ב:: X
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי power_hour
זה תלוי בזמן האפייה ובטמפרטורת הבישול אבל לדעתי נעשית פגיעה יותר רצינית מ-8% בערך החלבון
זה משהו כמו 140 מעלות חצי שעה לא בטוח אבל תודה על ההשערה בדיוק גם יצא לי לחשוב אם אותו הדבר קורה שמבשלים חביתה
Amit מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:22.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים