ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 13-10-07, 12:41   #1
rouki
חבר מתחיל
 
תאריך הצטרפות: Aug 2007
הודעות: 17
ברירת מחדל בקשר לטיגון של חזה עוף .. כנסו בבקשה..

עד היום חיממתי את החזה עוף שלי בתנור.. הבעיה היא שהוא יוצא קשה ולפעמים גם נדבק לרשת של התנור..

אפשר לטגן את החזה עוף הזה בשמן זית במקום לחממם אותו?
כמה שמן זית אני צריך לשים? וכמה זמן אני צריך לתת לזה ?
תודה לעוזרים. שמעתי שהשמן זית מאבד את הערכים שלו אם מטגנים איתו יותר מידי זמן, בגלל זה אני שואל כמה זמן אני צריך לטגן את החזה עוף.

נ.ב.
יש לי לפעמים גושים לבנים כאלה שיוצאים מהחזה עוף בזמן החימום, מה זה? שומן?
תודה
rouki מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:38.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים