|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אני לא שלילי לגבי הכל! ממש לא...
אני מעוניין לשנות את סגנון האכילה שלי, רק כרגע הוא קיצוני לכיוון אחד - הלא בריא. אי אפשר לעשות ברגע שינוי של 180 מעלות, אתה מסכים איתי? ואני מבקש עם כל הכבוד, מי שהלכתי אליה היא אכן דיאטנית קלינית מוסמכת. אומנם אתם אולי מדקלמים מושגים מותגים ומוצרים בע"פ - אבל יכולים להיות היבטים בריאותיים שאתם לא רואים לנגד עיניכם שהיא כן רואה. אני מאוד מעריך את העזרה שלכם ואני גם תמיד עוזר בנושאים שאני מבין בהם לאנשים מבחוץ, אבל כל אחד והדרישות שלו מהתפריט ומעצמו, אז כמו שאמרתי - אני גמיש אבל לא עושה שפגעט. שאלתי לגבי אלטרנטיבות אחרות לפחמימות זמינות - ובמקום ללכת עם הקו מחשבה שלי, התעקשתם לחזור ולהמליץ על מה שכבר נכתב, ולהוסיף כי אני "מפונק". אני לא נמנע משום עצה, אני קודם כל פתוח להצעות, שומע ושוקל כל עצה ברצינות הראויה לה, לאחר מכן חושב מה ריאלי מבחינתי מבחינת טעם, מבחינת הקיבה שלי, מבחינת מחירים וקלות הכנה. לצערי אני מאוד בררן מאוכל ולאו דווקא מבחירה, סבלתי ואני סובל הרבה בצבא בגלל זה ובנוסף יש לי קיבה מאוד בעייתית, ככה שיש מוצרים שזה לא שאני לא רוצה לאכול, אני מאוד רוצה - זו פשוט לא אופציה, לדוגמא טונה הייתי מת להקל לי על החיים ופשוט להביא קופסא, אבל לצערי אני לא יכול לסבול את זה. מעבר לצריכת חלבון ופחמימות לפני אימון, והרבה חלבון ופחמימות זמינות לאחר האימון, חלבון בבוקר ולאורך היום (בכמות מתונה יותר). יש עוד דגשים חשובים שאתם ממליצים מבחינת קווים כלליים? דברים שיש להמנע מהם באופן נחרץ? |
![]() |
![]() |