|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני מכין חזה עוף אני מתבל אותו ואחרי זה מצפה אותו בפירורי חלה מקמח מלא. כדי שהפירורים יידבקו לחזה עוף ולא יישרפו בטוסטר אני צריך להשתמש בהרבה שמן קנולה. השאלה היא אם אני יכול להחשיב את זה בתור שומן איכותי או שבגלל הטמפרטורה הגבוהה בתנור/טוסטר השמן "מתקלקל" וחלקו הופך לשומן טראנס?
|
![]() |
![]() |