|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם!
דיברתי עם ThaiB0X מהפורום וביקשתי ממנו שיעזור לי בבחירת תוכנית שתתאים עבורי. אני בן 15, שוקל 66 ק"ג (10% שומן) על 1.72, מתאמן בג'ודו 10 שנים ובמכון כושר חודשיים (חודש ראשון ללא תוכנית אימונים ולא ברצינות ובחודש השני עבדתי עם תוכנית בסיסית A לכל הגוף שבנה לי המדריך במכון כושר ונתתם בפורום ביקורות שליליות עליה ולכן עדיף שלא אבקש שנית תוכנית מהמדריכים במכון). כעת אני רוצה להחליף תוכנית אז התייעצתי עם רגב ובקיצור הוא המליץ לי על תוכנית אימונים מתוך ספר של ריפטו (Starting Strength) המיועדת בעיקר לספורטאים שרוצים לפתח כוח וכוח מתפרץ בשביל הספורט שלהם. אז ביקשתי ממנו שבנוסף לאימוני הכוח שאשלב גם אימוני סיבולת שריר כי זה חשוב לג'ודו וגם כך המליץ לי המאמן אז סוכם שאעבוד פעמיים בשבוע במכון כושר - אימון אחד לשיפור הכוח ואימון שני לשיפור סיבולת השריר. כדי להיות בטוח שמה שהוא המליץ לי מתאים עבורי אז אשמח לקבל חוות דעת נוספת כאן בפורום. התוכנית לשיפור הכוח: a: squat 3x5 bench press 3x5 deadlift 1x5 b: squat 3x5 military press 3x5 power clean 3x5 בנוסף לכך אוסיף 2XMAX- מקבילים באימון A ו- 2XMAX- מתח באימון B. אני מתכוון לעבוד כך: בשבוע הראשון: יום א': אימון ג'ודו יום ב': אימון ג'ודו יום ג': מנוחה יום ד: אימון ג'ודו יום ה': אימון A מתוך הספר של ריפטו יום ו': אימון ג'ודו יום ש': אימון סיבולת ובשבוע השני ביום חמישי במקום תוכנית אימון A, אעבוד עם תוכנית אימון B מתוך הספר של ריפטו. תדעו לכם שאני אמור להתאמן ג'ודו 4 פעמים בשבוע כיוון שאני ספורטאי תחרותי והשנה אתחרה בקריטריון הכנה לאליפות אירופה אז עליי להשקיע באימונים ובנוסף לכך להתייחס לשיפור הכוח וסיבולת השריר. רציתי לשאול האם התוכנית הזאת מתאימה לי והאם יש אפשרות שמישהו יוכל לעזור לי בבניית תוכנית אימונים נוספת לשיפור סיבולת השריר? תודה מראש, רביב. |
![]() |
![]() |