|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בבקשה:
קודם כל תכין מראש את האורז ותרתיח מים על כל חצי כוס אורז שמים כוס מים אופן ההכנה: 1. קח סיר, שים קצת שמן ושים על אש בינונית-קטנה.(בנתיים תדאג שיש מים רותחים בקומקום) 2. אחרי דקה שהסיר עם השמן על הגז תשפוך לתוכו את האורז ותערבב קצת . 3. כעבור כמה דקות תוריד את הסיר מהגז (אני מדגיש- תוריד אותו מהגז) , שים קצת מלח ואפשר גם פפריקה או תבלין אחר, ושים מים רותחים בהתאמה ותערבב קצת( זוכר? על כל כוס אורז כוס מים)- שים לב! תיהיה זהיר ברגע שאתה שופך את המים לתוך הסיר כי התגובה הראשונה של המים והאורז קצת קופצנית :-) 4. להנמיך את האש לאש קטנה , לשים את הסיר ולסגור עם המכסה. 5. לעקוב אחרי כ 6-7 דקות עד שנגמרים המים בסיר, וזהו! בתיאבון
__________________
שמוליק |
![]() |
![]() |