ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 11-09-07, 20:49   #1
arbel2
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלarbel2

עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
ברירת מחדל אז איפה הייתי ומה עשיתי :)

ובכן אני בטוח ששמתם לב שנעלמתי לכמה ימים ( טוב טוב שבועיים ,תנו לי פליק בטוסיק ,תקראו לי סאלי ואנחנו היתקזזנו )

דבר ראשון אני רוצה להיתנצל בפני צוות ההנהלה שלא הייתי פה בכדי לסייע,לנהל את הפורום הזה זאת לא משימה קלה ,בטח ובטח כאשר אחת המנהלים דופק "ברז" ,אני מבטיח לחזור לתיפקוד מלא ולהוריד ממכם חלק מהעומס.

שנית אני רוצה לאחל לחברי הפורום שנה טובה ומבורכת ,שתזכו להיפרטרופיה מרובה וליפוליזה לשעת ששון ,וכמובן שכולנו נשרוד את המלחמה הקרובה עם סוריה (בלאט בלאט בלאט ,ואמרתי כבר בלאט ? )

אז מה עבר עליי בזמן שלא הייתי פה ? קודם כל היתגעגעתי ,הפורום הזה מאוד חשוב לי ,ותופס חלק לא מבוטל מהזמן הפנוי שלי ,אז העובדה שלא הייתי פה כשבועיים הייתה לי מאוד לא קלה.
במהלך הזמן הזה הספקתי ללכת לאכול כפי יכולתך עם גדי,החברה המקסימה שלו ,מישל שגדל מיום ליום (זה כבר נהיה לא הוגן אח שלי ,תלווה לי קצת מסה ) וחברה שלו שהיא בחורה מגניבה ללא ספק, עמית ספיר (שמתגלה באחד על אחד כבחור נורא משעשע) וחברה שלו (הבחורה הזאת יותר Hardcore ממני , המון כבוד ! ) ולוליק הבחור הכי גדול ביחס להאמר בצד הזה של קו המשווה

נשבע לכם שהייתי משלם כסף טוב בשביל לראות שוב את המבט המבועת של המלצר שלנו ,פשוט יקר מפז.

חוץ מזה גם הייתה פרידה לא נעימה בכלל אבל מצחיקה לאללה מחברה שלי ( זה השלב שאתם עושים "אוווווווווו " עצוב כזה ) ,עצה לחיים ,לפני שאתם בוגדים בבחורה ,תעשו קורס סוכנים חשאים ,זאת הדרך היחידה לצאת נקי

חוץ מזה הכל סבבה ,אז בברכת חג שמח ,שנה טובה , ולכו לעשות קצת סקוואטים יא חבורת סיסי'ז
אני אסגור את ההודעה הזאת , אוהב אותכם הרבה אחים שלי

לפניות ,מענות ,טענות ובקשות ...לחץ כאן

מאמן חדר כושר מוסמך מטעם קמפוס "שיאים" אוניברסיטת ת"א
arbel2 מנותק   הגב עם ציטוט