|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמתי לב בכמה וכמה אתרים אנשים לא ממליצים לגעת בו משום שהוא לא בריא...
"סוכר ענבים – כינוי לגלוקוז (וגם דקסטרוז), בפועל – סוכר הענבים התעשייתי זהה ב-99% לגלוקוז. מורכב מיחידה אחת של סוכר ועקב כך מהיר מאד לעיכול, חודר למחזור הדם גם ללא עיכול תחת הלשון. למרות שהדבר אינו מומלץ כלל וכלל נוהגים לתת אותו לתינוקות בשנתם הראשונה בהנחה שייקל עליהם לעכל אותו על פני סוכר לבן. כמו"כ משתמשים בו Body Builders להעלאה מהירה של האינסולין (יותר מסוכר לבן) למטרות בניית שריר. " אני שואל האם זה לא יזיק לבריאותנו שאנחנו כל פעם מוסיפים בערך 50 60 גרם של סוכר ענבים לשייק חלבון האם זה לא יכול לגרום לשום נזק או משהו<????? ולמה לא עדיף 60 גרם דבש מאשר 60 גרם סוכר ענבים עם השייק??? תיראו איזה ערך תזונתי יש לדבש והוא בריא יותא מסוכר ענבים אז למה בעצם עדיף סוכר ענבים על דבש והאם זה לא יזיק לנו??? (הסוכר ענבים כמובן לא הדבר) הדבש ערך תזונתי ל־100 גרם מים 20 ג' קלוריות 304 קק"ל חלבונים 0.3 ג' פחמימות 79.5 ג' פחמימות זמינות 79.5 ג' כולסטרול 0 מ"ג ויטמין B2 0.04 מ"ג ויטמין B3 0.2 מ"ג ויטמין C 0.5 מ"ג ברזל 0.4 מ"ג סידן 7 מ"ג אשלגן 51 מ"ג נתרן 4 מ"ג |
![]() |
![]() |