ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 15-11-05, 23:22   #11
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
 
הסמל האישי של- Idan -
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 7,163
שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gal.T
גליקוגנזה?..., אתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? (Gycogenesis).
אין ביכולתם של חומצות אמינו להפוך לשומן.
בפעם ה100!
התכוונתי לגלוקונאוגנזה, סורי. (Gluconeognesis)

בכל מקרה, אני מכיר כזה תהליך שנקרא "דה אמינציה", בו החומצה האמינית מפרקת את הקשר החנקני שלה (3NH), כלומר נפתרת מהקטע האמיני ויוצרת שלד פחמימני שיכול להפוך לחומצת שומן.

זה מה שידוע לי.
אני מנסה לחפש שעה מאמרים/מחקרים אבל האנגלית שלי קצת צולעת והמונחים הפיזיולוגיים באנגלית לא ממש מקלים עלי בוא נגיד.

עריכה:
עכשיו שמתי לב שמחבר המאמר שקראתי הוא "יוסי מרקוביץ". אני זוכר שראיתי את השם שלו מתנוסס מעל כמה מאמרים כאן באתר. אולי זה יתן לך כיוון על מה אני מדבר.
__________________
מדריך חדר כושר, מוסמך וינגייט
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:21.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים