|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אוקיי אז ככה,בעבר היה לי סיריוס מאס וניל וסלבתי מאוד,לא הייתה מתערבבת,והיה בא לי להקיע ת'נשמה מהטעם(וניל)..
בקיצור אחרי הטרומאה הקשה החלטתי ללכת שוב על הסריוס מאס,הפעם בטעם בננה,והפעם עם שייקר עם מסננת (ולא בקבוק חצי ליטר שאיתו הייתי מערבב את האבקה הקודמת) בקיצור,כמה שאלות לחבר'ה שמתמשים בס"מ: 1)איזה טעם יש לכם? מרוצים ממנו? טעים? 2)האם נשארים לכם גושים/שאריות אבקה כאשר אתם מכיניםם עם מים/אבקה בשייקר? 3)כמה גרם/מנת הגשה אתם לוקחים כל פעם?(אני יודע שזה אינדבדואלי לגמריי פשוט אני רוצה לדעת כמה אבקה אפשר לדחוף לשיקר במכה חח) וכמה מים/חלב אתם מוסיפים? תודה לעונים ![]() |
![]() |
![]() |