ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 17-08-07, 10:46   #18
sagi28
מושעה

ברירת מחדל תגובה

ארבל שגיא הוא אחד האנשים שהכי הרבה לא דופקים חשבון בספורט הזה של פיתוח גוף
שהיה צריך לבקשר את אמנון גאון ביקתי אותו
שהיה צריך לבקר את אלי שהזניח את נאבאא עד השנה ולחלק מהתחרויות לא הגיע או שהגיע והלך באתע גם על זה ביקתי ואמרתי את דעתי
וגם על אשר פריג שצריך לבקר אז אני בכייף עושה את זה בצורה הכי כנה ואמיתית.
לידיעתך אני ואלי האנה ניהלנו שיחה של 20 דקות בטלפון שהוא התקשר אליי כי נתתי כלפיו ביקורת קשה, אני חשבתי שהוא זורק בועה מדליק מדורה ואז יעלם וסתם אנחנו המתחרים נשאר עם אשליות על תחרות ברמה אחרת , רמה יותר איכותית מקצועית ומתורבת
אבל בסמינר התנצלתי כליו וכלפיי אירגון נאבאא ואלי היה עיקבי לאורך כל השנה, השנה הוא עושה תחרות מקצועית איכותית ומתורבתת ולך בצופה תהיה חוויה.
קוגם כל רמת המתחרים תעלה, יש יותר קטגוריות, הגוף החטוב- הטבעי זה תוספת מענינת חדשה וגם שמה תהייה רמה טובה אני מבטיח לך.קטגטריה חדשה היא צעירים עד גיל 20 שיהיו בא הרבה מתחרים ותחרות קשה, פיטנס נשים מצד אחד ופיתוח גוף נשים מצד שני יהייה מעניין.
יותר לא יעלו מתחרים לבמה כשהם במצב גופני של אוף סיזן או שלא יודעים לעשות פוזות או בלי בגד ים תקני , יותר גם לא יהייה מצב שדיסק לא יעבוד או יתקע באמצע.
יותר לא יהייה מצב ששופטים יקבלו החלטה בשיפוט וקהל שלם יקלל וימחאה בצורה מכוערת ברברית על ההחלטה, כמו שאלי האנה אמר שצופה שלא ידע לכבד את האירוע יצא מהאולם ומתחרה שלא ידע לקבל את החלטת השופטים יורחק מנאבאא, סטנדרטים גבוהים כדי ליצור תחרות איכותית ומתורבת.
פיתוח גוף בארץ ניראה כמו שוק ברברי וחבל כי זה ספורט יפה מכובד ומתורבת , לא ראיתי את אולם התרבות בנתניה אבל אני משאר שהוא ברמה גבוהה מאוד.
השנה מתחרה לא משלם כסף ומצד שני 1000 דולר פרס לכל מקום 1 בכל קטגורייה מעבר למכובד.
שנה אני צופה בנאבאא שיהיו 70 מתחרים לפחות ורמה מאוד גבוה ואיכותית גם למתחרים וגם לצופים וזה לאט לאט משנה לשנה ירים את ספורט פיתוח הגוף בארץ .
אני גם בטוח שאלי יביא הרבה תקשורת כי הוא סלבריטאי ויש לו את הקשרים כדי לעשות את זה.
ומה שאני אוהב אצלו זה שהוא בעצמו מתחרה ויודע לכבד מתחרים שעשו דיאטה ומשקיעים הרבה זמן וכסף בזה, אשר פריג לעומתו לא יודע להעריך ולכבד והוא חאפר שבסה"כ מנסה לעשות כסף.
אם זה נכון שהוא מקבל תקציב שנתי של 50 אלף שקל בשנה ומצליח להרוויח מזה 30 אלף בשנה אז ב30 שנה שהוא יו"ר האיגוד הוא הרוויח לעצמו 2-3 מיליון שקל לפחות, שלא נדבר על פרסים שהוא קיבל מספונסרים ולקח לעצמו , מי שאשם במצב זה אנחנו המתחרים שעדיין מתחרים אצלו.
לא שמעתי עוד מתחרה אחד שכן סובל את אשר פריג, חאפר ליצן, קקמייקה וזה לא רק דעתי אלה דעה של כל המתחרים עד היום שהתחרו אצלו זה האמת!!!!!!!!!!!!!!
sagi28 מנותק   הגב עם ציטוט