|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא מבין למה אתה מצפה? כל המתחרים במר ישראל נכנסים חזק לתקופות של מאסה ואוף סיזן כשהם מחליטים להתחרות אז הם עושים את החיטוב ואת שאר הדברים.. אתה כל השנה נשאר חטוב אז איך אתה רוצה להגיע למקום טוב? ואתה גם מצפה מאנשים פה ובמקומות אחרים שיאריכו אותך על זה שהתחרית בכל תחרות שהייתה עד עכשיו, מה יקרה אם תיקח הפסקה של שנתיים ותיתן במאסה כראוי, אני בטוח שאתה תגדל והרבה אם וכאשר תעשה את מה ששאר המתחרים עושים.. אבל אתה עושה את הגרוע מכל, נשאר חטוב כל השנה, מתחרה בכל תחרות שיוצאת לדרך.. מה יש לך? תעשה הפסקה של שנתיים תן במאסה ותחזור שור לבמה ותאמין לי שהחיטוב שלך לא ייהרס וכלום לא יקרה לך אם תיקח שנתיים מאסה.. מה שגם מעצבן זה שאתה בא כל שנה אותו גודל אותו משקל, ובזמן הזה המתחרים האחרים באים גדולים יותר מהשנה הקודמת ענקיים יותר ממך זה בטוח, ותשאל למה? כי להם יש שכל, הם נכנסו לתקופת מאסה הפציצו כמו שצריך ואז חיטבו ועלו על הבמה כמו גדולים.. ואחר כך מתבכיין שלא קיבלת מקום טוב, שבאת הכי חטוב וכו' כך את מה שאמרתי בביקורת בונה, ואל תתנשא בזה שאתה המון שנים בענף הזה ועל כך שהתחרית 300 פעם בתחרויות.. כך את זה כביקורת בונהההההההה!! ![]() בהצלחה בהמשך! |
|
![]() |
![]() |