|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הלכתי למסיבה-אמא
ודברייך ניגנו כל הזמן באוזניי אז לא שתיתי -אמא, והרגשתי גאה מאוד בעצמי, "אל תשתה בן" תמיד אומרת אמא, "חזור הביתה בשלום", אז למרות שחברים הציעו לי-אמא, שתיתי קולה במקום. אני יודע שתמיד צדקת-אמא ושעשיתי את הדבר נכון. עכשיו המסיבה נגמרה-אמא, ואני יודע שאגיע הביתה בשלום. אני נכנס למכונית-אמא ומתחיל לנסוע בזהירות, וזאת רק בזכות הדרך שחינכת אותי-אמא האהבה והאחריות. אני מתחיל לנסוע-אמא, בזהירות,בדיוק כמו שביקשת, אך המכונית שממול-אמא, לא מבחינה ופוגעת בי חזק. אני שוכב כאן מצידי הדרך-אמא ושומע את דברי השוטר. הנהג שממול שתה-אמא ואני הוא שצריך לוותר. אני שוכב כאן גוסס-אמא הלוואי שתגיעי מהר, איך זה קורה דווקא לי-אמא ולא לנהג האחר? יש הרבה דם מסביבי-אמא, אני חושב שרובו שלי. אני שומע את החובש-אמא, שלא נותר לעשות הרבה בשבילי. רציתי רק להגיד לך-אמא, לא שתיתי, אני נשבע לך! אלו היו אחרים-אמא, אלו שהיו במסיבה. הנהג כנראה גם היה שם-אמא, בדיוק איפה שהייתי אני. ההבדל הוא שהוא שתה ועוד חי-אמא ואני איפה שהנני. מדוע אנשים שותים-אמא זה יכול להרוס את כל החיים. אני מרגיש כאבים חזקים עכשיו-אמא, חדים ודוקרים כמו סכין. הנהג שפגע בי-אמא, מסתובב סביבי, מביט ומהסס, אני חושב שזה לא פייר -אמא, הוא שתה ואני פה גוסס. אל תדאגי לי-אמא, אמרי זאת לאחי,אבי וכל משפחתי, גם כשאגיע למעלה-אמא, אני יודע שתמיד תהיו שם איתי. מישהו היה צריך להגיד לו- אמא, שלשתות ולנהוג זה לא כדאי. אם רק היו אומרים לו זאת-אמא, הייתי עדיין חי. נשמת אפי מתקצרת-אמא אל תבכי עליי-אמא, גם ככה קשה לי להיפרד. יש לי שאלה אחרונה-אמא, לפני שאעצום את עיני אני לא שתיתי ונהגתי-אמא, אז למה איבדתי את חיי?!