ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 29-07-07, 21:54   #1
טל יואב
יואב טל

הסמל האישי שלטל יואב

כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
אלי האנה מלך ישראל

אין הרבה אנשים כמו אלי שלנו בעולם בטח לא בארץ .

איזה כנות , איזה אומץ כל הכבוד אח יקר כל הכבוד . בשם כל חובבי פיתוח הגוף בארץ אני מוריד בפנייך את הכובע והרבה יותר מזה .

מי שקרא את הכתבה שלי בסיקור הסמינר של איגוד Nabba יכול להבין את כונותיי , סוף סוף קם מושיע בישראל לספורט פיתוח הגוף בארץ . אלי האנה היקר תודה רבה על הכל מראש .

לצערי הייתי נוכח אתמול במצעד הביזיון והבושה .
נגרם צער רב על שיפוט לקווי בחסר לדעתי ולדעת רבים מהנוכחים בקהל מישל טורני היה צריך לנצח ובגדול . אני חס וחלילה לא רוצה לגרוע דבר מכבודם של עמית ספיר התותח ויוסי כהן המדהים כבודם במקומם מונח ויש הרבה כבוד לי אליהם ,

מדוע תותח כמו עמית ספיר נאלץ עדיין לעמוד על במה של תחרות אזורית לאחר שהוא מייצג את מדינת ישראל לא פעם ולא פעמיים בתחרויות עולם מדוע ????????? משהוא בבקשה יכול לתת לי תשובה על כך ?

מדוע לא עושים "סלקצייה " ? אך יתכן שעל במה קטנה שלא מצליחה להכיל עשרה מתחרים עולים ספורטאי מדהים כמו יוסי כהן ששוקל 95 ק"ג ושגיא גרשגורן ששוקל 72 ק"ג מדוע ריבונו של עולם למה ???????. (חלילה שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מזלזל בשגיא כלל להיפך ) .

באיזה שנה אנו חיים ? האם העולם עמד מלכת האם קפא כאן הזמן במדינת ישראל בספורט פיתוח הגוף ?
הייתי חי שנתיים בפלורידה וכאשר סיפרתי על הביזיון שמתרחש כאן שם לא האמינו לי . זה פשוט הזוי .
למה צריך להיכנס לשירותים ציבוריים של בריכה ולראות בגדים של ספורטאים זרוקים על הריצפה למה ? זה כבוד ? זה הערכה לספורטאי ? אחרי הדיאטה הקשה שהוא עבר ?

לדעתי ולדעת רבים אחרים אין צורך לעשות דבר נגד אשר וחבורתו הוא הורס את הכל במו ידיו לאט ובטוח .
למה שפניתי אליו בנימוס בבקשה לשאול על דודי ששון הוא זרק אותי לאלף עזאזל ? למה ? הוא לא מכיר אותי לא עשיתי לו דבר רע .אשר הוא האויב הכי גדול של עצמו . אנו צריכים לצאת בעצומה כתובה וחתומה ולשלוח מכתב רשום לאיגוד Weider העולמי יש לי את הכתובת שידעו אחת ולתמיד מה הולך כאן ריבונו של עולם . מי שהכי סובל זה אנחנו המעריצים את הספורט ועוד יותר הספורטאים שמתחרים בו שלאט לאט באופן עיקבי עוזבים את האיגוד של אשר .

למה דברים כאלו צריכים לקרות ?

חשוב מאוד שאני מביע כאן את דעתי האישית בלבד ואני לא מייצג שום גוף כזה או אחר .

אני מדבר מתוך תסכול עצב וזעם לראות במשך שנים את תחרות מר ישראל בתוך אולם כדור סל מהייציע מרחוק כמו מסכן למה ?
טל יואב מנותק   הגב עם ציטוט