|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() רגע רגע על מנת לעשות סדר בבלאגן,
אורז הוא פחמימה מורכבת בעלת אינדקס גליקמי גבוה בננה היא פחמימה פשוטה בעלת אינדקס גליקמי נמוך מזה של האורז הכיצד ייתכן שהאורז ייספג מהר יותר (א"ג גבוה יותר) למרות שהוא בעצם עמילן שדורש פירוק לסוכרים פשוטים, דבר ממושך הלוקח זמן. ? |
![]() |
![]() |