|
|||||||
| גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
#11 | |
|
Banned
|
ציטוט:
ב.אופיר יכול לנצח יכול להפסיד אף אחד לא שולל את האפשרות כל הויכוח הזה זה בגלל שאתה ויואב טל בעיקר עושים מאדמור איזה אליל בודיבילדינג ואז מעלים תמונות שמראים שאדמור אכן מקצועי אבל לא בידיוק המפלצת (כמו הציטוט של יואב שאדמור מפלצת בוא נישמור את הציטוט הזה לאנשים שבאמת מחזיקים את התואר הזה ואם מדברים על ישראלים אז לדוגמא:ליאור גייניש,אלון צוקרמן,מאור זרדז,נאור זיו סטס מאשדוד וכמובן הענק מכולם ליאור גולדשטיין)ג.למה שלא תהיה הפתעה?אתה כלכך בטוח בעצמך?או שאתה למעשה אומר את זה כדי להוריד את האפשרות הזאת מהראש שלך שיכול להיות שאופיר יפסיד למישהו שפחות זמן בתחום ממנו.... ד.גם יכול להגיע לקטגוריה מתחרה חדש שיבוא אולי לא מהארץ ויתן לכולם בראש ואז מה תגיד סלמטק ותאמת ניגרי אני טאחלס חושב שהאדמור ניראה טוב אבל עומר גדל איתי ואני יודע מה הייתה ההשקעה שלו באוף סיזן וגם אם זאת הייתה כולה חצי שנה תאמין לי שאני ידע לזהות אם אופיר ניצח בגלל "הותק שלו" או במילים אחרות "קומבינה" לעומת לזכות בתואר בגלל ההשקעה שגם היא אופציה שאני לא שולל |
|
|
|
|