|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 17 וחצי , 72 קילו על 1.83-4, מתאמן בסביבות החודשיים - שלושה חודשים.
התחלתי להתאמן עם תזונה ותוכנית של גיל לפני שבועיים. אני חייב להגיד שהתרשמתי מאוד מהידע של גיל ומהתוכנית והתפריט, אני בטוח שעם גיל לצידי אני אגיע לתוצאות שאני רוצה בדרך הכי טובה. אשתדל לעדכן את הנושא לעיתים קרובות ![]() תוכנית: ABC חמש פעמים בשבוע A חזה + יד אחורית חזה לחיצת חזה בשכיבה כנגד מוט ישר – בזווית 30 חזה עליון פלייס חופשי כנגד משקולות בודדות בשכיבה – בזווית לחזה עליון לחיצת חזה כנגד משקולות בודדות בשכיבה ללא זווית לחיצת חזה בישיבה כנגד מכונה יד אחורית פשיטות מרפקים בשכיבה כנגד מוט W – לחיצה צרפתית הרמת משקולת בישיבה מעל הראש- שתי הידיים בו זמנית פשיטות מרפקים בעמידה כנגד פולי עליון אירובי B גב + יד קדמית גב משיכת פולי עליון רחב לפנים חתירה יד יד בהטיית גו כנגד משקולת בודדת – מסור חתירה בישיבה כנגד פולי תחתון – אחיזה צמודה לטבור פול הובר בשכיבה כנגד משקולת בודדות יד קדמית כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר כפיפות מרפקים בישיבה זווית 45 לאחור כנגד משקולות בודדות כפיפות מרפקים על ספסל במוט W C כתפיים + רגליים כתפיים לחיצת כתפיים בישיבה כנגד מכונה הרחקת זרועות לצדדים בעמידה כנגד משקולות בודדות הרמת משקולת אחת לפנים בעמידה כנגד משקולות בודדות רגליים לחיצת רגליים כנגד מכונה פשיטות ברכיים כנגד מכונה כפיפות ברכיים כנגד מכונה מקרבים אירובי: בסיום אימון, 4 פעמים בשבוע, 30 דקות בטן- 3 פעמים בשבוע. בכל אימון 3 תרגילים לפי בחירה אישית. בכל תרגיל 3 סטים של 15 חזרות. טבלת התקדמות: (תודות לguyzys) ![]() תכלת=ימים שהתאמנתי בהם אפור=ימים שלא התאמנתי בהם |
![]() |