ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 08-07-07, 23:11   #1
DarkGulis
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלDarkGulis
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 1,222
ברירת מחדל מאמר: תזונה נכונה ומיניות

האוכל שאתה אוכל מעצב את החיי המין שלך, אכילה חושנית כמגבר להנאות של ההחיים, ונשיקה הדגימה התשוקתית של טעמם של המתנשקים.

האוכל שאנו אוכלים, מזין גם את התשוקות שלנו. בחירה נכונה של אוכל (ושתיה) מייצב את גופך לרמת מיניות אופטימלית. אוכל מהיר גורם לגוף להרגיש זנוח. יותר מידי שטויות ממלא את הגוף בסוכר עודף, וגורם לך להתמלא בתחושה אנרגטית בלי האנרגיות הדרושות. ארוחה כל מספר שעות, ואוכל מזין היא הדרך הטובה ביותר לטפח את היצרים שלנו. הכול קשור בהקפדה על הגוף בריא ונפש מאושרת.

בעזרת ארבעה שינויים מזעריים ושינוי דרסטי בתפקוד המיני! בחר בלחם המלא במקום הלחם הלבן, מלא בקמח והקרקרים; הגבר את אכילת השומנים הבריאים (כגון: אגוזים, אבוקדו, שמן זיתים ); תפחית בשומנים המסוכנים (חמאה, זיגוגים לעוגות, ושאר המטעמים!), תאכל במנות קטנות יותר של אוכל כל שלוש שעות. הטעם שלך יתאזן עם הזמן ואיתו גם התפקוד שלך.

למרות זאת, אין צורך במשמעת חזקה. אוכל הוא אחד ההנאות החושניות ביותר שברשותינו. שוקולוד, קמע המאכלים הסקסיים - התגלה לאחרונה, ע"י המדענים האיטלקיים, כמשחרר כימיקלים במוחינו המשתחררים בזמן האורגזמה. טעם, כמו החושים האחרים, מניע את מרכז החושים שלנו.

אכילה חושנית, ההנאה מכל ביס, מכל טעם המתפרץ בזמן הנגיסה והלעיסה, ההנאה מהמרקם של האוכל ומטעמו - כך תוכלו להפוך מנהג של השגרה לטקס חושני ומפתה שיעצים את ההנאות הקטנות שבחיים.

הפה הוא השער להנאה. צא לפיקניק חושני עם בן הזוג שלך, במקום בילוי לילי שגרתי. שבו על הרצפה, במקום ליד השולחן, ותנו לאצבעותיכם להפוך לסכין ולמזלג שלכם. מאכלים צבעוניים, וחושניים כגון תותים, פאפיה, ואבוקדו מעוררים את החשק
המיני הנשי. בננות, גזר וסלארי מעוררים את החשק המיני הגברי. היו בטוחים להוסיף מגוון של מרקמים וטעמים שונים לחוויה המלאה -- מלוח ומתוק, רך וקראנצ'י.

לאכול עם בן הזוג זהוא טקס של חיבור ותקשורת לסקס טוב ומהנה לאחר הארוחה, אך סקס אינה סיבה לדלג על הקינוח! הביאו איתכם דבש, פאדג' חם או קצפת לחדר המיטות. אני אשאיר לכם להחליט איך להשתמש בזה. רק זכרו שזה יכול לעבוד לטובתכם, ולהדריך את בת זוגתכם למקומות שבדרך כלל הם נוטים להזניח.

אתם לא יכולים לדבר על סקס מבלי לחשוב על כל הדרכים בהם אתם יכולים להרגיש את טעמו של אחד את השני. כשהעיניינים מתחילים להתחמם בין הסדינים, רבים מתחילים לחשוש מטעמם שלהם ומטעמו של בן הזוג. אנחנו רוצים להיות טעימים ובאותה המידה להתענג ארוכות על טעמו של בת זוגתך. אך האם יש מתכון טוב לארוחה הזאת?

עובדה! שמה שבריא לגוף, בריא גם לבריאות המינית שלנו.

בכדי להפוך לממתק טעים בעצמכם, עליכם לבחור את המזון הנכון לגוף שלכם. המון מים, זה המרכיב העיקרי. מים מסלקים רעלים מהגוף, ומנקים אותו, שומרים על כול החלקי הגוף במצבם הטוב ביותר.

זהירות עם האלכוהול, ניקוטין וקפה, שיקלקלו לכם את הטעם. ולבסוף, פירות וירקות יתנו לכם את המתיקות להפך מהמירורות והמליחות.
__________________
DarkGulis מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:20.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים