|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() 'מייקל לואיס סטייל'...
תשמע אחי (מגנזיום), כל אחד והמטרות שלו. אתה מסכים איתי שגם אלה ששוקלים 120 ק"ג על 25 אחוזי שומן, שרוצים לרדת ולהיות שחיפים, זה המקום בשבילם? כי האתר הזה הוא לתזונה,אימונים ולפיתוח גוף? כל אחד והמטרות שלו. מעניין, אבל בסקר שפתחתי לא מזמן שאלתי מי היה רוצה גוף כמו של קולמן ואלה, ורק אחדים הגיבו שכן... אז תשמע אחי, זה אומר שלכל אחד יש מטרות משלו. אם למישהו יש גוף לא ממש מפותח והוא -שואף- להגיע ל'מייקל לואיס סטייל' - משמע מסה חביבה, אחוזי שומן נמוכים, קיצר גוף של דוגמן - זכותו, וזה גם המקום בשבילו. ואפשר לעלות במסה בצורה רצינית גם בלי לעלות מלוכלך. הכל תלוי בגנטיקה... אני בכלל לא משתמש בחומרים... אם הייתי משתמש בחומרים והולך 6 פעמים בשבוע למכון... ואולי גם עולה מלוכלך החורף... ווה ווה... הייתי נהיה בהמה. אבל זה לא מה שאני שואף אליו. ד"א אם כבר מדברים על דוגמנים: ראיתם את הפרסומת של רנואר? ההיא על גג של בניין עם הרוח והכל? יש שם את הדוגמנית בית והדוגמן בית שלהם... אז הדוגמן בית שלהם גר בישוב שלי (תל מונד) ומתאמן אצלינו במכון... חח סלבריטי! ![]() |
![]() |
![]() |