ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 18-06-07, 13:15   #18
TZAHI10
חבר פעיל

הסמל האישי שלTZAHI10

עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית

ציטוט:
פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
תודה על ההמלצות! אני אבדוק אותן.. אגב זאת לא המצלמה שלי מה ששמת זה דגם קצת שונה, אצלי היא 4.0 לא 4.2 מגה פיקסלים.
תגיד איזה הכי טובה מ-4 הקנונים האלה? ובאיזה חנויות יש הרבה מבחר של מצלמות (רשתות אלקטרוניקה למשל) אני פשוט לא אוהב לקנות באינטרנט כאלה דברים.
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=...B188192=188226
כי מעגלים את זה. מצלמות 7 פיקסל זה 7.1 מצלמות 3 מגה פיקסל זה 3.2 וכן הלאה.
בין המצלמות שהבאת לי (שחלקם כבר נחשבות ישנות), הSD750 היא דגם חדש ומתקדם יותר אבל אני לא ממליץ לך עליו כי במחיר נמוך יותר אתה יכול להשיג את SD700IS
שהיא גם אותו סיגנון של מצלמה אך טובה יותר ויש לה יתרון חשוב IS (IS=IMAGE STABLIZATION - מייצב תמונה. זאת אומרת שאם אתה מצלם תמונה והידיים שלך קצת רעדו בעת הלחיצה על הכפתור אז המצלמה תצלם בכל זאת חד ולא מטושטש.
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=416762
את הדגם שיש אחריה שהייתי ממליץ זה הSD900 שהוא בעל חיישן גדול יותר ולכן טוב יותר בתמונות נוף, ואחריו הSD800IS והSD850IS עם מייצב תמונה + עדשה רחבה יותר.
כל שאר הSD בכל הסידרה של הCANON כולל הSD1000 הם באותה איכות וביצועים לא תרגיש הבדל אלא רק אם תיקח את הSD700IS או את הSD800IS.
יצא לי לקרוא בפורום מצלמות בחו'ל על בן אדם שהיה לו SD200 (משנת 2004) וקנה SD1000
(שנת 2007) ואומר שלא מרגיש הבדל בינהם בכלל ולכן מחזיר אותו לחנות... (חוץ מכמות המגה פיקסל כמובן).

לגבי באיזה חנויות לקנות, בחנויות גדולות כמו אופיס דיפו וסטימצקי יש מבחר..
אך למקומות כאלה אני בא לרוב רק כדי להתרשם ולבסוף קונה בחנות אינטרנט באיסוף עצמי, בודק שהיא תקינה וקונה. הסיבה שאני קונה שם זה כי יש הרבה מצלמות שנמכרות באינטרנט במחירים נמוכים בהרבה מהמקומות האלו או דגמים חדשים שבכלל לא הגיעו לחנויות. אחת הסיבות שהם נמכרות בהרבה יותר זול זה אחריות מסוג אחר רק לשנה ויבוא אישי זול.

דרך אגב במצלמה שלך יש DIGIC כשבמצלמות החדשות המנוע של המצלמות הוא DIGIC3 משמע שכיבוי, הדלקה וצילום במצלמה החדשה יהיה הרבה יותר מהיר. זה משמעותיי כדי לתפוס רגעים חשובים מהחיים

כסף באינטרנט
TZAHI10 מנותק   הגב עם ציטוט