|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אוהב להמליץ על דרכים לאכול מזונות שלחלק נראים מגעילים כי אחר כך הרבה אנשים קוראים את הפוסט ואני רוצה לעזור לכמה שיותר. (אני יודע איזה מעצבן זה שלא עוזרים לי). 2. אחרי בישול לא קורה לחלבונים האלו כלום! ברור של100 גרם יהיה חצי מהחלבונים, חצי מהפחמימות וחצי מהקלוריות כי עכשיו המוצר מלא בעוד 50 אחוז מים ממה שהוא היה לפני הבישול. השאלה שלו הייתה אם לחלבונים קורה משהו כאילו הבישול הורס אותם או משהו. הבישול לא משנה לשום דבר (המים לא מזיקים ולא מוסיפים) חוץ מלעבודה כשאתה שוקל את האוכל ומחשב אותו (חלבונים או קלוריות אנערף) צריך לדעת את ההבדל, לפני ואחרי ולחשב אותו בהתאם! אגב, רוב המזונות האלו סופחים 50 אחוז מים או 66 אחוז או משהו כזה.. כל מזון אחרת, עדשים אני חושב 50 אחוז מים אחרי בישול. |
|
![]() |
![]() |