ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gamerrrrr
שייטת 13 אחת מיח' הקומנדו הימי הטובות ביותר בעולם? תראה זה לא שאנחנו מיוחדים כל השאר חראות, ואני מאוד פטריוטי ואוהב מאוד את הצבא (אפשר לומר שגדלתי בו) אבל רוב יח' הקומנדו הימי בעולם הן יחידות גרועות מאוד, ויש מספר מאוד קטן של יח' כאלה שהן באמת טובות. ושייטת 13 באמת חלק מהן.
שייטת הצולללות שלנו הן לא משהו שאפשר לדבר עליו מכיוון ששנינו לא יודעים את כל הפרטים עליהם רק את המעט מאוד ששיחררו לציבור לדעת
|
חחח אוקיי אז לא הבנתי את הסתירה בין מה שאני אמרתי למה שאתה אמרת?
אני בספק אם רוב היחידות המיוחדות בעולם הן גרועות, לדעתי זה פשוט חוסר ניסיון וחוסר שימוש, מאחר וברוב העולם כלל לא צריכים אותם.
הנייבי סילס למשל, עד כמה שהם מקבילים לשייטת, הם יחידה בסדר גודל ענק במונחים שלנו, כמות הלוחמים שם אדירה, וכמובן על הקצאות ציוד ואמל"חים אין מה לדבר...אבל מבחינת איכויות, ואת זה אמר לי חובל שהשתתף בתרגיל משותף עם הכוחות האמריקאים, אין מה להשוות, השייטת בכמה רמות מעל. (גם המפקד בגיבוש שייטת אמר לי את זה, אבל הוא לא כל כך אובייקטיבי)
אני מאמין שאחד היתרונות של היחידות שלנו ושל הצבא בכלל זה ניסיון, אנחנו צריכים תמיד להיות עם אצבע על הדופק, דבר שאני בספק אם מדינות אחרות יכולות לומר.