ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-06-07, 21:31   #11
Bullet
חבר VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלBullet

ציטוט:
פורסם במקור על ידי meni32
הסחיבה למטבח זה בגלל שאני שלושה חודשים על 60 -80 גרם פחמימה ליום ורק מעלה את האינטנסיביות של האימונים.
אני לא מתאמן לכשל כל סט אבל זה לא אמור למנוע ממך לתת את הכל בכל חזרה.

אתה מתייחס לחבר'ה כאן בפורום כמדד לאכילה מרובה...זו טעות.
אנשים שמתחרים במר ישראל וכו' נמצאים על חומרים, והרבה מהם.
הם זקוקים לצריכה קלורית מוגברת בהרבה לעומת ילדים בני 16- 17 שמתאמנים בחדר כושר.
מהיכרות אישית עם כמה מתחרים שהתחרו בעבר ומתכוונים להתחרות בעתיד, 8000 - 9000 קלוריות ביום זה דבר רגיל ומקובל מבחינתם.
לא חושב שאצנים מגיעים לכמות קלורית כזאת.
נו וכשאני עושה דיאטה אני בכלל לא אוכל פחממות (ז"א אני לא אוכל פירות, לא אוכל עמילן מכל סוג שהוא, ומשתדל מאוד לא להגזים עם הירקות) והאימונים שלי עצימים ביותר, לא צריך להתבכיין מני :closedeyes: .

אני יודע שמי שעל חומרים אוכל הרבה, אבל בוא נעשה חישוב קטן.
בן אדם שהוא 1.75 שזה גובה ממוצע, ונניח הוא 75 קילו על 7% שומן. זה 2500 קלוריות במנוחה אם יש לו חילוף חומרים מהיר (36 כפול מסה רזה). עכשיו נניח הוא סוס עולמי והוא 120 קילו על 8% שומן כל השנה סבבה? זה 110 קילו מסה רזה. ההפרש הוא 35 קילו של שריר. ולכן ה35 קילו שריר האלו צריכים 13 קלוריות לקילו, שזה יוצא לנו ~450 קלוריות. תחבר 450 ל2500, יש לך 3000 קלוריות במנוחה. עכשיו אימון אנאירובי צורך 300 קלוריות גג(!). נניח שיש לו הסתגלות תרמודינמית נדירה ביותר, שהיא 1000 קלוריות של NEAT.
זה 4300 קלוריות. תוסיף לו 300 קלוריות מהליכה ביום-יום פה ושם. זה יהיה 4600, נניח 4700. אז מ4700 איך אתה מגיע ל9000 קלוריות ביום? זה 4300 קלוריות ליום שצריכים להפוך לשריר. זה אומר שהוא בונה מינימום חצי קילו שריר ביום. אתה חושב שעם סטרואידים זה אפשרי?
אני חושב שלא... הם פשוט לא יודעים לחשב קלוריות או שהם מגזימים. אבל אף אחד לא אוכל כ"כ הרבה. אם הוא יאכל 9000 קלוריות ביום, או שהוא יעלה בשומן, או שהוא יעלה בשריר. נראה לך הגיוני שבריון של 120 קילו על 8% שומן יעלה חצי קילו שריר ביום? אפילו אם זה 50% שריר ו50% שומן, זה יהיה רבע קילו שריר ביום.
סינטרקס
סיינטרקס
Bullet מנותק   הגב עם ציטוט