|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כוסעמק זאת כבר פעם רביעית שאני שולח את ההודעה כל פעם היא נמחקה בגלל השרת שעברו!
![]() ![]() ![]() ![]() לשאלות.. 1) כמה גרם ש"ש יש בכוס? (זה בצורת פתיתים לבנים כאלה..) 2) למה נגיד במחשבון בריאות של אולימפוס כתוב 17 גרם חלבון ל 100 גרם שיבולת שועל לא מבושלת ועל האריזה שקניתי כתוב 11 גרם? 3) לגבי הגיינר שאני מכין בבוקר.. (בהודעה הראשונה פה בשירשור).. אם בכל מנה מומלץ שיהיה לפחות 25 גרם חלבון (אני מתאר לעצמי) אז בגיינר הזה יהיה 25 גרם אבל ממקורות כמו: חלב, ש"ש, חמאת בוטנים.. האם כדאי לוותר על הוספת סקופ חלבון או חצי סקופ חלבון לגיינר הזה ולשמור את הסקופ הזה לצהריים וערב? למשל כשאני יאכל ארוחה שאין בה מספיק חלבון אני אשלים עם הסקופ הזה ל 25 גרם חלבון.. למשל כשאני יאכל חצי קוטג' אני יוסיף לזה חצי סקופ.. יאכל 2 ביצים יוסיף לזה חצי סקופ.. ככה אני אשלים ארוחות אחרות ל 25 גר חלבון.. מה דעתכם? הרי גם ככה החלבון בגיינר הזה בבוקר לא יהיה מהיר מי יודע מה בטח בגלל החלב (3%) והחמאת בוטנים (1-2 כפות) והכל.. או שחשוב סקופ אבקת חלבון כי יש בו חלבון מלא והכל על הבוקר? ואם תגידו שאפשר לוותר על הסקופ בגיינר בוקר הזה.. איך אפשר לשפר את הטעם של הגיינר שאני אכין כי הסקופ מוסיף טעם בעיקרון.. קקאו? 4) למה יש חמאות בוטנים (כתוב עליה טבעית אורגנית באנגלית) נוזליות?! |
![]() |
![]() |