|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אני בן 15 מתאמן שנה וקצת.... שוקל 61(אני במסה אם זה חשוב)
אני עובד Abc וזה הולך ככה: A-חזה ויד קידמית ואמות B-גב וכתפיים C-רגליים ויד אחורית ובטן A חזה: לחיצת חזה מוט ללא שום שיפוע 12,10,8,6,4 לחיצת חזה 35 מעלות עם דאמבלים 4x10 פרפר 3x8 יד קידמית: כפיפת מרפקים מוט דאבליו 12,10,8,6,6 כפיפת מרפקים בשיפוע חיובי 3x10 כפיפת מרפקים בפולי 3x10 אמות: כפיפת פרק כף יד 3X15 אני עושה סופר סט בתרגיל הזה ופשוט נתלה על מוט על שהאחיזה מתאייפת B גב: מתח אחיזה עם כפות ידיים כלפי חוץ (אחיזה רחבה יותר מרוחב כתפיים, אבל גם לא רחבה מאוד-חחח סליחה על הסיבוך)עם משקל 3x6 מתח עם כפות ידיים כלפי פנים עם משקל 3x6 משיכה עליונה 3x10 *)אני עושה 3 לכל צד עם משקל מכיוון שאני עובד על מתח ביד אחת) כתפיים: לחיצת ארנלד 4x10 הרחקת זרועות 3x10 חתירה בעמידה(מוט דאבליו) 3x10 C רגליים: כפיפת ברכיים(ארבע ראשי) 5x10 פשיטת בכריים(הצד השני של הדו ראשי תגידו לי ג איך קוראים לו בדרך) 5x10 תאומים 5x10 *)אני עושה 5 סטים בכל אחת מכיוון שאני לא עושה סקוואט בגלל שסקוואט עושה לי כאבי ברכיים *)להוסיף עוד סטים לכל אחד מהם? הם נחשבים לשרירים גדולים ואני שם בהםרק 5 סטים... יד אחורית: לחיצה צרפתית 12,10,8,6,6 לחיצת חזה צר 4x10 מקבילים 3xmax בטן: סופר סט: הרמת רגליים ישרות בלי משענת עם כפיפותבטן 3XMAX אני עובד ABCXABCABC תודה לעונים |
![]() |
![]() |