ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-04-07, 15:38   #26
angrymofo
חבר פעיל

הסמל האישי שלangrymofo

למה??????!!!

אני רואה את אמא שלה יושבת שמה בשולחן רואה איך הילדה טוחנת והם כאילו לא עושים כלום אני לא מבין מה קורה פה זה לא רק קטע של איך שהיא נראית זה גם ברור שהיא לא תוכל להמשיך לחיות ככה הרבה זמן. ילדה בת שבע מה זה צריך להיות?!
ועכשיו בכלליות אני מתעב אנשים שמנים פעם הייתי שמן בעצמי, ועכשיו כשאני רואה שמנים רציניים כאלה זה פשוט מכעיס אותי. אני לא מבין למה הם לא משנים את זה? זה באמת לא כך כך קשה! חבר שלי הלך לגיל לפגישה אחת אחרי ששכנעתי אותו, שילם לו כסף הדביל, החזיק עם התפריט שהוא הכין לו שבועיים, וזהו חזר להיות בהמה אני לא מבין את זה היינו יושבים בצבא אוכלים אני האוכל של התפריט שלי הוא סתם ארוחה ואז ישר אחרי הארוחה הוא אומר לי אני חייב משהו מתוק עכשיו הולך לשקם דופק איזה שוקולד. אני לא מבין אנשים כאלה!כאילו מה, רק לי יש כוח רצון? לא אכלתי שוקולד כבר יותר מארבעה חודשים, ואני כבר לא מסתכל על הדברים האלה בכלל זה לא מזיז לי.
והדבר שאני הכי שונא זה הטראנד הדבילי הזה של שמנה זה יפה או לא צריך להיות רזה כדי להיות יפה וכל החרא הזה. איזה אנשים עצובים שמתעצלים לשנות את החיים העצובים שלהם אז הם ממציאים לעצמם כל מני שטויות ברש כדי לא להיות בדכאונות.
והתרוץ הכי מפגר זה - אני שמנה ובגלל זה אני בדכאון וכשאני בדכאון אני אוכלת כדי לא להיות בדכאון ואז אני משמינה!! איזה רקובבבבבבבבב

צריך לקחת את כל השמנים מתחת לגיל 65, לשים אותם במחנות הרזיה, ולא לשחרר אותם עד שהם יורדים לפחות ת 15 אחוז שומן. גם זה יותר מדי.