|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
10 דקות אני מפרק הכול שם הקערה קטנה שיבולת שועל מים טיפה טיפה חלב לפעמים אפילו לא למיקרו ל40-50 שניות שם שקית סוכרלוז נותן לזה להתקרר בינתיים מפרק את הקופסת קוטג שאני מגיע לסוף אני כבר מתחיל עם השיבולת שועל שאצלי זה 50 גרם לפני הבישול(חיטוב) שככה תוך כמה כפיות 5-6 אני מסיים ואז בסוף כפיף שמן זית וזהו לביצפר כול העסק 10 דקות לא יותר
__________________
מדריך חדר כושר בריאות ותזונה ,מוסמך מטעם וינגייט. ![]() |
|
![]() |
![]() |