|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שלום לכולם!
שאלה היפותטית: נניח 2 אנשים בעלי אותה רמת תחזוקה ואותה מסת שריר ומסת שומן. האחד מתמודד מעולה עם פחממות (רגישות מעולה לאינסולין) והשני מתמודד גרוע איתם (רגישות נמוכה לאינסולין). ברור שאם נתן לשניהם אותו תפריט מסה: עתיר פחממות ודל שומן, הראשון יעלה ביותר % שריר והשני בפחות % שריר (ויותר שומן מה-1). עכשיו, איפה הבן אדם השני יעלה יותר מסת שריר ופחות שומן? תפריט 1: תפריט דל שומן, עתיר פחממות. משהו כמו 50%:25%:25 תפריט 2: תפריט דל פחממות, חלבונים ושומנים בינוניים, משהו כמו 33%:35:32% מצד אחד, תפריט 1 יש לו יותר אינסולין, ואינסולין זה טוב לשרירים, אבל גם מעלה שומן! בתפריט 2 יש מעט פחממות, יותר טריגליצרידים בדם, אבל שומן נאגר כשומן ולא יכול ללכת לשריר. האדם בעל רגישות נמוכה לאינסולין... אז אני שואל את דעתכם: איפה הוא יעלה יותר שריר ופחות שומן, ומדוע?
__________________
תוספי תזונה אבקת חלבון ישראלבודי תוספי תזונה לספורטאים במחירים הזולים ביותר בישראל. תוספי תזונה במשלוח מהיר לבית הלקוח סינטרקס סיינטרקס |
![]() |
![]() |