|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום רב חברים!
אני חדש פה. מתאמן כמה שנים און אנד אוף, לאחרונה (מספר חודשים) באופן אינטנסיבי. אני מתאמן במשקולות חופשיים בבית, ויש לי ספסל + מוט דחיקה (של חברת בודיסוליד). גם את תכנית התזונה אני עושה בעצמי. אני פונה אליכם מאחר שאני לא מצליח לגשר על מספר דברים שאני נתקל בהם. עושה רושם שהמתאמנים בארה"ב כאילו עשויים אחרת... אני עוקב אחרי אתר מצוין שנקרא AWorkOutRoutine ופועל פחות או יותר בהתאם להמלצותיו. באימונים שלי אני מאמן כל קבוצת שרירים כפעמיים בשבוע: שבוע ראשון: א'- חזה+כתפיים+יד אחורית ב'- גב+יד קדמית ג' - חופש ד'- רגלים ובטן ה'- חופש ו'- חזה כתפיים ויד אחורית שבת- גב ויד קדמית שבוע שני: א'- חופש ב'- גב+יד קדמית ג' - חופש ד'- חזה+כתפיים+יד אחורית ה'- גב ויד קדמית ו'- חופש שבת- רגליים ובטן זוהי ההמלצה שקיבלתי. כמו כן, הוא טוען שחשוב לא לעבור 60-120 חזרות בשבוע לשרירים גדולים ו- 30-60 חזרות בשבוע לשרירים קטנים. איכשהו זה נראה לי קצת מעט. מה דעתכם? הבחור ממליץ (ולמען האמת, בכל אתר אמריקאי שראיתי) על כ3 גרם חלבונים לכל קילוגרם גוף. כלומר, אני, במשקל של 77 קילו צריך לצרוך מכולות של חלבונים. זה ממש ייאוש. סיפרתי את זה לחברתי שהיא תזונאית והיא אמרה לי שזו כמות מסוכנת. הסתכלתי באתרים ישראליים וראיתי באמת כי גבול של 2 גר' חלבון לקילוגרם גוף הוא מקסימלי (ואף הוא לא ממש מומלץ). אז מה מהשניים הוא הנכון? תודה! |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אבקת חלבון בארה"ב | avram1 | תזונה ותוספים | 8 | 09-11-08 16:48 |
נמצאה מפלצת בארה"ב. | amir | פיתוח גוף-כללי | 26 | 02-08-08 20:15 |
נשיא איראן הגיע "לנאום" בארה"ב, כנסו לעוד דיון סוער ומעניין. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 9 | 24-09-07 22:06 |
בקשר לקניית אבקה בארה"ב | toxicity | תזונה ותוספים | 4 | 09-03-07 00:11 |