ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-03-14, 02:19   #1
Old hacker
חבר פעיל

ברירת מחדל בדרך לחיטוב נפגשים בישראבודי (:

שלום ,
חזרתי להתאמן לפני כמה זמן [חודש בערך] עם משקולת מאולתרת של 15 קילו ועוד משקולת בפחות ממנה ויש בצד עוד משקולת של 30 קילו
ברוך ה' אני שם לב שיש גוף לא מי יודע מה אבל יש, וגם יש קצת כרס והחלטתי שאני רוצה להמשיך להתאמן עם המשקולת של ה-15 קילו ואולי אני יתאים לה עוד אחת בקרוב קראתי קצת על המדריך פה באתר לחיטוב רק את החודש וחצי הראשונים, מה שכן רשום שם את רוב הדברים שצריך לדעת ולהכיר על הגוף אבל לא רשום כמה קלוריות סך הכל צריך לשרוף בשביל להוריד אחוזי שומן, מה שרשום זה רק להוריד חצי מהכמות פחמימות ולהפחית בחצי את הקלוריות.

קצת על העבר..
הייתי מתאמן בהתחלה בכיתה ט' על משקולות וכאלה בבית ועם הזמן הבאתי מולטי טריינר שסיפק אותי לתקופה יפה של חצי שנה עם התמדה הייתי מרים אולי בידיים [20+ קילו ] על 2 הידיים
ובחזה הייתי מרים בתקופה האחרונה שזה לפני כמעט שנה קרוב ל-60 ומשהו קילו בישיבה [ פרפר] ודחיקות חזה הייתי מרים 70 קילו [חיובי ושלילי זאת אומרת ישר ואלכסון].
והיום כמו שאמרתי
פרפר בשכיבה בשיפוע [על ספת כושר לבטן] - 15 קילו יד אחת וביד השנייה 10 קילו בערך וכל סט מחליף ביניהם. [4 סטים , סט ראשון 10 חזרות, סט שני 11 סט שלישי 12 סט רביעי 13]
דחיקות חזה - יד אחת 15 קילו ויד שניה 10 קילו ומחליף ביניהם לכל סט [סה"כ 4 סטים מתחיל מ10 חזרות לכל סט ובכל סט מעלה בעוד חזרה אחת: סט ראשון 10 , סט שני 11 סט שלישי 12 סט אחרון 13.
יד קידמית - משקולת ליד 15 קילו 4 סטים לכל יד , יד ימין סט ראשון 10 חזרות יד שמאל 10 חזרות, סט שני יד ימין 11 חזרות יד שמאל 11 חזרות , סט שלישי יד ימין 12 חזרות יד שמאל 12 חזרות, סט רביעי יד ימין 13 חזרות ויד שמאל 13 חזרות.
יד אחורית - משקולת של 15 קילו ל-2 הידיים 4 סטים כל סט 10 חזרות.
בטן - שכיבות סמיכה בשיפוע עם משקולת שנמצאת בשביל להטות את המשקל לאחורה 4 סטים מתחיל ב-10 חזרות לסט ראשון והמס' חזרות עולה כמו בחזה.

את האימונים אני עושה בימים א' ג' ה' בשבוע הזה ובשבוע הבא אני יעשה 2 אימונים בשבוע לתת קצת מנוחה לשרירים ואז יחזרות ל3 פעמים בשבוע למשך כל הזמן.

קניתי גם לפני שבועיים וחצי אבקת חלבון שיש בה גם את ה-bbca אם אני לא טועה כשרה, וחשבתי להוסיף בימי שני ורביעי קצת ריצות בשביל לשרוף קצת קלוריות
משתדל לאכול פי 2 חלבונים מהמשקל גוף למרות שאני לא מעודכן, וניסתי לחשב מקודם ב-2 אתרים את האחוזי שומן .
אתר אחד בדק לפי:גיל , משקל, גובה , היקף מותניים , היקף יריכיים , והיקף קו החגורה ויצא 6.5% [שזה לא הגיוני]
אתר שני בדק לפי :גובה , היקף צוואר , היקף מותניים ויצא 16.6%
מה שכן אני לא מחשב ואין לי איך לחשב את האוכל של ארוחות שישי [שומר שבת] וככה אני לא יכול לדעת מה מי מו, מה שכן רציתי לקנות גם את הקליפר הזה שמודד אחוזי שומן מאיביי אבל בסוף לא הסתדר.

כמה שאלות :
1)כמה קלוריות צריך להפחית בזמן אימון [ מחוץ לחצי פחמימות וקלוריות שרושמים במדריך באתר]?
2) מה אתם חושבים על האימונים?
3)איך אני יכול למדוד את האחוזי שומן באופן מדויק?

ואם יש לכם איזה טיפים לעזור או לשנות אימונים [בבית, אין לי זמן למכוני כושר למרות שהזמן אותו זמן של האמונים] אז אל תתביישו להציע .
מצטער על החפירה ושבוע טוב