|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() מה המצב?
בקצרה, אני אחרי פציעה של נקע ברגל שמאל, דבר שמנע ממני את המשך החיטוב שלי אבל פחות רלוונטי לנושא. על כל פנים בתקופה של החודשיים +- האחרונים אני לא עושה אירובי [חוץ מאופניים וגם זה בקושי] ויותר חשוב מזה, אני לא ממש עשיתי סקוואט, לג פרסים, דד ליפט ותאומים כי הלחץ על הרגל הרג אותי.... עכשיו לשאלה, אני רוצה לחזור למשקלי עבודה קודמים [לא היה לי משקלים קונקרטיים, משהו כמו 140 150 סקוואט ומשהו כמו 190 200 דד ליפט שזה החשובים... ] העניין הוא שאני לא רוצה לעשות את זה בבום אלא ממש מדורג כדי לא להפעיל יותר מידי לחץ על הקרסול ועל הגב התחתון שלי שלא ראה מתכת תקופה משמעותית יחסית.... :/ כרגע המצב הוא שחזרתי לעבוד לחזרות גבוהות יחסית [10] במשקלים קלים בתרגילים האלה, 80 סקוואט ו110 דד ליפט... [לפני זה היה סקוואט לשישיות ודד ליפט לחמישיות ולשם אני מתכנן לחזור] אני צריך תוכנית עליה במשקלי עבודה [מפורטת] שתשלב בתוכה גם די לוד אחד או שניים לפי אימונים שהמטרה היא לעלות תוך חודשיים חזרה לאותם משקלי עבודה ואפילו לעבור אותם... ![]() [זה לא שאני לא יכול לכתוב את זה לבד זה שאני מעדיף לשמוע עוד וריאציות שאולי יפתחו לי את הראש לכיוונים חדשים... ] מעבר לזה אני יציין שאימון רגליים אני עושה פעם ב5 ימים +- [לפעמים פעם ב4 או 6 תלוי בכמה מנוחה בא לי] וכרגע ירדתי חזרה לתוכנית abcd גב יד קידמית תאומים חזה יד אחורית בטן רגליים כתפיים טרפזים תאומים אמות אירובי x תודה מראש ![]()
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." נערך לאחרונה על ידי gorneo1, 26-11-13 בשעה 10:13. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
פציעה ברגל | sami04 | פציעות ספורט | 5 | 20-07-10 21:10 |
שאלה על מניעת פציעה ברגל בדדליפט | benwin21 | אימונים | 3 | 07-07-10 13:39 |
פציעה ברגל מה לעשות עם התוכנית ? | DropDead | אימונים | 20 | 22-10-07 17:54 |
פציעה ברגל !! | סולימאן | פציעות ספורט | 0 | 22-11-06 17:14 |