|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#2 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא הסתכלתי על התפריט עצמו כי זה נראה לי זניח אילו מקורות מזון נמצאים בכל ארוחה, הסתכלתי רק על הנתונים בסוף ולדעתי עדיף להוריד את צריכת החלבון ל-140 גרם ועל חשבונו להוסיף פחמימות לאותה כמות קלוריות. כלומר להוריד 40 גרם חלבון ולהוסיף 40 גרם פחמימות.
|
![]() |
![]() |