ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף תחרותי

פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם.

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-09-13, 20:30   #22
אלברט ברכה
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
תתפלא, אני מקבל חלק ממה שאמרת
חוץ מעניין האוטופיה וה"מטומטמים"
אני חי באוטופיה?
אתה חי על חשבון אבא שלך, אני מתפרנס לבד מגיל 21
אני עובד בשתי עבודות במשרה מלאה ועושה במקביל עוד 3 פרויקטים, אני לא זוכר יותר מחודש שלא עבדתי בחיי

אני גם מפרנס ילדה - דבר שאין לך מושג ירוק מה המשמעות שלו בכלל, ילד חוצפן ושמן שכמוך

וחוץ מזה, כן: הספורט לא מתגמל, כן הספורט יקר מאוד, ואין הכרה, ונכון שאין פרסום - הכל נכון
אבל מי שאוהב את זה ומשקיע בזה, אין לכלומניק כמוך שום זכות לקרוא לו מטומטם
ומי שפורש, זכותו - זה בסדר גמור - אין לי טיפת ביקורת וגם לא זכות לבקר אדם שכבר לא מתאים לו

כל מה שאמרתי הוא, שהמון אנשים פורשים ולכן אי אפשר לחזות עתיד של ילד מוכשר כל כך כמו אלי סטרוסה
אפשר רק לקוות שהוא יגשים את הפוטנציאל שלו, אני לפחות מקווה ככה

אמרתי לך, אתה חושב לפעמים שאתה חי בעולם אחר.
אני משכיר דירה לבד, מממן את עצמי ואת הלימודים המאוד יקרים שלי בלי עזרה מההורים, יש לי עבודה רצינית, מחזיק אוטו וכו' וכו', אני לא הבן אדם להתפזם עליו, ומצד שני את כל מה שאני כותב על המסביב אני כותב דווקא בגלל שאניח מכיר את אותו "מסביב".

אני חושב שמי שפה כלומניק זה אתה, לא יודע מה עשית עם החיים שלך, ובאיזה חור אתה גר, אבל זה שעלית ל3 תחרויות בילדינג לא הופך אותך למבין עניין, אז צא קצת מהסרט.

מילא תבוא ותספר סיפורים סטייל יוסי בניון, שהיה לוקח 19 אוטובוסים לכל כיוון, היה גר בחור של החיים ובנה את עצמו מ0 למשכורת של 75 אלף פאונד בשבוע.
או סיפורים על אחרים שהספורט הוציא אותם מעוני או מלא יודע מה.

אבל מה הבילדינג פה מציע? עלית להתחרות, מישהו מתעניין בך אחר כך? אתה יכול לעשות משהו עם עצמך אחר כך? מישהו מפצה אותך על שבועות של דיאטה מסריחה ומעצבנת ואובדן הכנסה?
למישהו אכפת אם זכית במר דרום, צפון או דרום לוד?

איזה פריבילגיות תחרויות בילדינג בארץ מציעות למתחרים? שתהיה להם כותרת בפורום של ישראלבאדי? כתבה בגודל 10 ס"מ על 10 ס"מ במקומון של כפר חוקוק? 29 לייקים לסטטוס בפייסבוק?

אל תספר סיפורים על חו"ל כי לא כל אחד יכול, לא כל אחד רוצה ומשתלם אני עדיין בטוח שזה לא.

בן אדם מעדיף שיהיו לו חיים מוצלחים ושלא ייחסר לו כלום. חיי בילדר אמיתי, כמו מאור למשל, באמת שקשה לי להבין איך מתנהלים עם ילד ואישה, אבל זו כנראה הסיבה שיש אולי 1 כזה עם אישה וילדים, והוא עד כמה שזכור לי מזמן לא מתחרה במסגרת ארצית.

להיות ספורטאי אולימפי בארץ זה עסק שמועד לכישלון, עם קצבה של המדינה (5000 שקל אמנם, אבל עדיף מכלום), אז אל תצפה מבילדרים פה בארץ שאין להם אפילו ספונסר לחלבון לפתח את עצמם אחרי שהם זכו באחת מ19 אלף הקטגוריות שנוצרו עבורם בתחרות.
אלברט ברכה מנותק   הגב עם ציטוט