|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
אני בן 26 1.85 שוקל 73. בקיצור רזה. הייתה תקופה שהתאמנתי באומניות לחימה, והדבר שיפר לי משמעותית את הכושר הגופני ואת החיטוב הכללי. עכשיו אני בתקופה לחוצה של לימודים ומאילוצים כספיים אני לא יכול להמשיך עם האומנות לחימה. חדר כושר וריצה בחוץ זה הדבר היחיד שזמין לי בשלב הזה של החיים. החדר כושר הוא חדר הכושר של האוניברסיטה והוא מסובסד. החסרון הוא שהיחס מהמאמנים הוא מזלזל, אם לא אפסי מכיוון שיש יותר מדי מתאמנים. גם בעבר שהייתי בחדרי כושר יותר רציניים, אף פעם לא שמעתי על starting strength וכל הרעיון של עבודה נטו עם בר+משקולות. האם סוג העבודה הזאת מתאימה לכל אחד? האם באמת עבודה על מכונות היא בזבוז זמן יחסית לאפקטיביות של עבודה עם בר? אשמח לשמוע רעיונות מכם להתחלת אימונים לאחר הפסקה של 3 חודשים. כמובן שלא צריך לתת לי את כל התוכנית אלא רק לכוון אותי בכיוון הנכון. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ספר "דרך הכושר לחיים יאיר קרני" | itaymadddd | תזונה ותוספים | 0 | 05-01-10 17:05 |
מדריך כושר במכון הכושר "בי-אין בוגי" בהוד השרון פוטר מעבודתו בעקבות זאת שהוא זכר. | פינגווין | פיתוח גוף-כללי | 13 | 31-12-07 18:30 |
מכון הכושר "טארגת " בתל אביב מישהו מכיר? | MagneZium | פיתוח גוף-כללי | 20 | 14-09-07 10:17 |
אלי האנה בטקס חנוכת "חדר הכושר" שבחוף סירונית-נתניה | Troya | פיתוח גוף-כללי | 28 | 11-08-07 20:42 |