|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: נדלן
חדר כושר: חדר כושר ביתי
|
![]() שלום לכולם!
הנה התרגילים שאני עושה בתוכנית מסה a b שלי. כחלק מהגיוון מהפגת השיעמום אני משתדל כל חודשיים להחליף תוכנית/תרגילים. פשוט נגמרו לי הרעיונות ואני צריך את השפיצים של הפורום שיעזרו לי להחליף את התרגילים שיש בתוכנית בתרגילים באותה רמת אפקטיביות או יותר מנסיונכם האישי. אז לרשימת התרגילים: גב מתח רחב + משקל חתירה בהטיית גו עם משקולת יד t-bar מתח אחיזה צרה הפוכה + משקל כתפיים שולדר פרס הרחקת זרועות לצדדים בעמידה עם משקולת (יד יד) כפיפת כתף- הרמת זרוע לפנים עם משקולת יד שכמות- הרחקה אופקית בשכיבה על הבטן ( 30מעלות) עם משקוליות יד יד אחורית -פשיטת מרפקים בשכיבה עם מוט w אחיזה צרה מאחורי הראש 8+ לחיצת חזה (לחיצת חזה = מוט מחזה תחתון לקו הכתפיים) -הרמת משקולת אחת מאחורי הראש -דיפס על ספסל חזה לחיצת חזה כנגד מוט שטוח פלייס בזווית 45 כנגד משקולות לחיצת כנגד מוט ישר בזווית 30 מעלות פרפר במכונה + דחיקה יד קדמית כפיפת מרפקים בעמידה כנגד מוט ישר כפיפת מרפקים בישיבה כנגד משקולות בודדות (יד יד) רגליים סקוואט חופשי עם מוט תאומים על מדרגה + משקולת יד דד ליפט (סטיף) פשיטת רגליים במכונה חשוב לציין שאני מתאמן בבית עם ספת לחיצה/מולטי טריינר / המון משקולות מתברגות. (זה הציוד היחיד שיש לי בבקשה תתייחסו לזה). מחכה לתשובה (מתכוון לההחליף כבר ביום שישי תרגילים) תודה מראש!!! נערך לאחרונה על ידי orreu65, 21-01-13 בשעה 16:25. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
עזרה| תרגילים חדשים חובההה | Kiril | אימונים | 1 | 30-01-10 13:40 |
רק למקצוענים או מנוסים... | mahdi1 | אימונים | 23 | 13-06-07 13:29 |
לאכול כמו המקצוענים<----- | Night_Wolf | פיתוח גוף תחרותי | 10 | 24-03-07 01:00 |
יש אחורית וכתף אחורית... אפשר תרגילים חדשים בבקשה? | משתמש מספר אחד | אימונים | 13 | 28-11-06 23:09 |
להתאמן כמו המקצוענים? | shade1 | אימונים | 2 | 20-09-06 19:32 |