|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום אני חדש פה בפורום
קצת נתונים על עצמי: גובה 174 עם משקל של כ75 ק"ג, בן 18 (עוד חודש). בעבר התאמנתי כשנה, הפסקתי לכשנה ולאחרונה חזרתי להתאמן. אני מתאמן כבר כ3 חודשים, כ3 פעמים בשבוע ועוד כמה פעמים של אירובי (קפיצה בחבל, אופניים וריצות) אני עובד בשיטת ss גם כי אני צפוף בלוח זמנים, יותר יעיל וכמובן עוזר לשרוף יותר קלוריות ![]() הבנתי שזה לא אפשרי (או עד כמה שזה קשה) לרדת באחוזי שומן בזמן המסה, למרות שאני מאוד רוצה אבל נמאס לי כבר, ירדתי 15 קילו כמעט. לאחרונה בחדר הכושר אני מרגיש שאני לא מתקדם, אני צורך כ120-140 גרם חלבונים ביום (הרוב מקוטג וטונה במים) כך שאבקת חלבונים לא נראית לי חיונית כעת, אולי בעתיד כשימאס לי יותר מטונה. חשבתי להשתמש בקריאטין בשביל להאיץ את עצמי בזמן הקרוב ולנסות להתחזק יותר, רציתי לדעת מה דעתכם? ובנוסף על מה אתם ממליצים? עריכה: שחכתי לציין שרוב הארוחות שלי במהלך היום מתבססות על חלבונים ואני לוקח את הכמות הקטנה ביותר של פחמימות שאני יכול בשביל לנסות ולהוריד עוד כמה אחוזים של שומן.. נערך לאחרונה על ידי AlonA, 01-03-12 בשעה 19:33. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
רוצה להתחיל להתאמן... | amikam2000 | אימונים | 2 | 26-10-11 23:27 |
אז... אני רוצה להתחיל ss | eatinpie | אימונים | 4 | 30-12-10 12:50 |
רוצה להתחיל ss | שחר | פורום אימוני כוח | 5 | 10-08-10 16:42 |
אני רוצה להתחיל אימוני כוח... | TAMIR.pRo | תזונה ותוספים | 6 | 21-09-09 16:33 |
רוצה להתחיל | KeLa | אימונים | 3 | 01-08-08 15:15 |