|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם אני חדש פה .. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא חיטוב- עד כלפני חצי שנה הייתי שמן שוקל 90 ק''ג, גובה 170 ס''מ ו30 אחוזי שומן .
ירדתי במשהו כמו 6 -7 חודשים ועכשיו אני שוקל 72 ק''ג עם אותו הגובה , ועומד על 14-16 אחוזי שומן . אני רוצה להמשיך ולהתחטב מבלי להוריד משמעותית במשקל שלי . עכשיו אני מתאמן בחדר כושר כבר ארבעה חודשים אימון פול באדי עם 3 -4 תרגילים לכל שריר , אימון של שעה וחצי בערך וכולל 4 סטים לכל תרגיל ורציתי לשאול כמה שאלות : האם אני יכול להפריד את אימון האירובי בכמה שעות כולל ארוחה לאימון הכוח ? ושלא יעשו ביחד ? ועוד שאלה - אימוני סופר סט שכל האימון כולו הוא סופר סט הוא מתאים לחיטוב ? ועוד שאלה : יש לי תפריט ואני רוצה לשאול אם הוא טוב אז בבקשה תענו לי זה חשוב : בוקר : פרוסת לחם מלא עם קוטג' בין לבין : תמר וקפאין ויוצא לאירובי של שעה ריצה אחרי האירובי ארוחת צהריים כוס וחצי אורז מלא ו3 חתיכות חזה עוף וסלט לפני אימון כוח - תמר אחרי אימון כוח : גביע קוטג' חצי קופסאת טונה כוס חלב וסלט ופרוסת לחם ארוחת ערב : שתי פרוסות לחם מלא עם חביתה קוטג וסלט . האם התפריט שלי טוב ? מה יש להוסיף לו ומה יש להוריד ? תודה רבה לעונים |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט חיטוב ואימונים | shual | תזונה ותוספים | 2 | 13-02-11 21:41 |
חוות דעת בנושא תפריט | anitaFTW | תזונה ותוספים | 11 | 02-09-08 00:15 |
תפריט חיטוב וכמה שאלות | aviad | תזונה ותוספים | 8 | 26-04-08 11:05 |
כמה שאלות בנושא חיטוב.. | J.Viewz | תזונה ותוספים | 19 | 08-03-07 21:17 |
תפריט שלי לעליה במאסה וכמה שאלות | kazanova | תזונה ותוספים | 11 | 14-09-06 11:23 |