|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
בחיפושי באינטרנט מצאתי טבלאות ערכי חלבון בבשר שבהן כתוב שיש חלקים בבשר בעלי יחס של כ50גר' חלבון ל100 גר' בשר ואף יותר. האם זה הגיוני? לדוגמא: חלק מס' 10 צוואר: 58 גר' ל100 גר' בשר חלק מס' 11 סינטה: 50 גר' ל100 גר' בשר חלק מס' 15 צ'אך: 66 גר' ל100 גר' בשר תודה לכל מי שיפתור את התעלומה ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כתבה חדשה באתר! ניתוח ערכי בדיקות דם חלק ב'! | zivgin | פיתוח גוף-כללי | 0 | 22-05-10 19:11 |
ערכי חלבון במוצרים | OmerV | תזונה ותוספים | 2 | 28-06-09 19:43 |
שמישהו יסביר לי איך האיתיופים הם יהודים | Dino Psaras | פיתוח גוף-כללי | 57 | 19-08-08 12:56 |
חלבון ותפקודי כבד גבוהים | Ori-Silver | תזונה ותוספים | 26 | 25-09-07 13:52 |
אבקות חלבון\חטיפי חלבון בדיוטי פריי | tomerA | תזונה ותוספים | 2 | 13-08-07 12:54 |