|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() התחלתי להתאמן בחדר כושר ואני עובד לפי תכנית אימונים שהכינו לי לאחר 4 אימונים (ביקשתי).
בהתבסס על אימונים יום כן ויום לא, 3 אימונים שונים בשבוע שהמשותף ביניהם הוא בהתחלה אירובי של 20 דקות (אני נוהג לעשות ריצה קלה בלבד) ובסוף כפיפות בטן כמה שאפשר. יש לי כמה שאלות: 1. האם עדיף לעבור לתכנית המומלצת שלכם? (תכנית מתחילים של ישראל בודי) 2. בהנחה שאני עושה תרגיל הרמת משקולות ואחרי מנוחה של 2 דקות אני עושה תרגיל פטישים האם התרגיל הקודם לא מחליש אותנו בביצוע תרגיל פטישים או לצוךר העניין כל תרגיל אחר? הכוונה היא שאני רוצה לרשום את ההתקדמות שלי ואני יודע מראש שהייתי יכול לעשות נגיד פטישים של 5 קילו כל אחד אם לא הייתי עושה לפני כן תרגיל אחר שמאמץ את הידיים שאז אני מסוגל לעשות רק 4 קילו פטישים. 3. יש במכון מכשיר ללחיצת חזה ויש מכשיר הרמת משקולות חופשי בשכיבה, שני המכשירים מפעילים אותם שרירים אז למה לי לבצע ולגוון בין 2 המכשירים? 4. אני רואה מתאמנים כבדים שנעזרים בחבר בהרמת משקולות ואני לא מבין בשביל מה צריך את העזרה הזאת? הרי ממש ממולם יש מכשיר שאף אחד לא משתמש בו כרגע ויש לו מנגנון שיודע לעצור את המוט מתי שצריך אז למה בכל זאת? מתבייש לשאול.. 5. תזונה: עד עכשיו חשבתי שהתזונה שלי צריכה להיות רגילה אבל להקפיד באכילה נכונה לפני האימון ואחרי האימון, הפסקתי לאכול מאכלים משמינים כמו בורקסים וקראסונים, אני מקפיד לאכול 3 ארוחות ביום (בוקר צהריים וערב) ובין לבין מקפיד לאכול משהו לפני ואחרי אימון. קראתי מאמר אחר בישראל בודי שאני צריך לטחון ולטחון בלי סוף, אני כבר לא יודע מה נכון ומה לא. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ידיים מתאמן 3 שבועות | ZeroCola | גלריות הגולשים | 4 | 21-08-11 11:18 |
מתאמן 6 שבועות | narchus | גלריות הגולשים | 0 | 08-01-11 21:34 |
ויקטור מרטיניז מתאמן 4 שבועות לפני asc | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 4 | 13-02-09 18:34 |
ויקטור מרטינז מתאמן 5 שבועות לפני מר אולימפיה | zed | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 13-09-07 18:00 |
תמונה של היד מתאמן כמה שבועות | marklar | גלריות הגולשים | 24 | 10-04-07 21:05 |