|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#4 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
קורס עם נעמי לא הייתי הולך לעשות גם אם היה בחינם ![]() אני זוכר שהסברתי לה על SS וטקסס ועל תכניות כוח והיא חשבה שאני הליצן הכי גדול שקיים בישראל ולא יודע להתאמן. אתה מסביר לה על פריודיזציה של נפח-עצימות-התאוששות והיא מזיינת תשכל שחסרים לך דגשים לידיים בתכנית ולכתפיים וכמה התכנית גרועה. הראש שלה תקוע בבור של עצמה, היא לא מוכנה להסתכל ימינה או שמאלה וחושבת שהיא יודעת הכל. תעשו טובה לכל מי שילמד אחריכם כמו שאני עשיתי, תכתבו תלונה מרוכזת לוינגייט חתומה על ידכם שיעיפו אותה שלא תעביר יותר קורסים. אחרי 3-4 קורסים בטח יעיפו אותה, לפחות בקטע הזה הם בסדר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 20-07-11 בשעה 23:18. |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אני חייב לשפוך פה מירמור כבד!!!! | Big_D | פיתוח גוף-כללי | 29 | 19-05-11 20:21 |
כך נפלו גיבורים .. תיהיו מוכנים אני הולך לשפוך מירמור כבד... | Jack3D | גלריות הגולשים | 115 | 18-04-11 00:15 |
וינגייט vs אתם | Woofer | פיתוח גוף-כללי | 96 | 21-11-08 18:50 |
קורס מד"כ וינגייט... | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 12 | 02-06-08 21:53 |
מי נרשם לקורס הקרוב של וינגייט? | shai224 | פיתוח גוף-כללי | 0 | 28-05-08 21:41 |