ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק
אליאב בחור מוכשר עם פוטנציאל אדיר לעתיד, אבל לבוא ולהתייחס לתחרות - גם אם היא אזורית - כחלטורה - זה לא במקום.
להגיד לו: אתה בטוח ברביעה או בחמישיה או אני לא יודע מה - זה לעשות זילות של כל העסק הזה.
תחרות היא דבר שמתכוננים אליו, יש חיטוב לעשות יש ייבוש לעשות שזו טכניקה שלמה, ומה עם צבע מקצועי, וגילוח? מה עם להכין רוטינה לעשות עליה חזרות וללמוד את הפוזות (בהנחה שאנחנו מדברים על תחרות ראשונה)??
כל זה דורש ארגון מראש, הכנה מתאימה.
אם מישהו מכאן ירצה להתחרות באמת, הוא יקבל ממני את כל העזרה שאפשר, ואני מניח שגם גילי ישמח לעוד נציגים, בתנאי שיהיו אנשים רציניים.
|
אתה צודק אבל יש גם המון מתחרים במר צפון (אני מדבר לפי המר צפון של שנה שעברה) שלא התכוננו יותר מדי אל התחרות והיו אפילו כאלו שעלו במצב של אוף סיזון מוחלט על אחוז שומן מעל הממוצע...
אני מדבר על הכל בהנחה שיבואו מתחרים בנוער באותו מצב כמו שנה שעברה ותסכים איתי שאני נראה יותר טוב מכולם שם? (שוב, בנוער...)
מבחינת צבע האמת שאני עדיין לא מבין בכל העסק , מבחינת פוזות סמוך עליי שאני מתרגל את זה היטב בבית עם מוזיקה והכל... ואפשר לומר שהפוזינג שלי די טוב אפילו...
בכל מקרה אני סתם זרקתי את מה שאמרתי באוויר לראות תגובות פה אני לא באמת התכוונתי לעלות...