|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית אימונים fbw
חזה: לחיצת חזה עם מוט בספסל שטוח 2x8 (בעיה ביד מונעת ממני לעשות את זה.. עושה אם משקולות במקום מוט) לחיצת חזה עם משקולות בשיפוע תחתון 2x10 גב: מסור 2x10 מתח בתוספת משקל 2x6 כתפיים: לחיצת כתפיים עם משקולות 2x8 יד קדמית: כפיפת מרפקים עם מוט דאבליו 2x6 יד אחורית: מקבילים עם משקל 2x8 רגליים: סקוואט 4x12 האם התוכנית הזאת טובה? לא חסר גב תחתון? ולא חסר בטן? עוד שאלה. כמה זמן בן כל סט? דקה וחצי מנוחה נכון? ובבקשה אל תגידו "כמה זמן שאתה צריך" כי אז אני לא מתקדם במשקלים כי אני נח יותר מידי.. אני חייב זמן יחסית מדיוק עוד משהוא. אני לא עושה דאדליפט בגלל בעיה בריאותית. ואני עושה אירובי הרבה פעמים בשבוע (אומנות לחימה) וגם אימוני סיבלות (במהלך אימון האומנות לחימה) גיל-16 גובה- 1.77 משקל- 63 (כן.. מעלה לעט לעט. עכשיו כשאני יסיים תוכנית אני יתחיל מסה רצינית) |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית חדשה+תוכנית שבועית לסיבולת לב ריאה | Ballantine | אימונים | 4 | 08-05-10 05:13 |
תוכנית 5x5 מחליפה לגמרי תוכנית אחרת? | idanoshri | אימונים | 3 | 26-03-08 16:54 |
רק היום -תוכנית תוכנית- | Lord Wolfang | אימונים | 1 | 05-03-08 13:59 |
עזרה|תוכנית לחזה לא ממש תוכנית כאילו איך לעבוד | idof11 | אימונים | 4 | 18-11-07 21:26 |