|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#9 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() גם אני חושב שיהיו מתחרים, בגלל שנאבא לא מקיימים השנה את מר צפון.
ידוע לי שישנם אנשים בברנז'ה שמפחדים להתחרות במר ישראל, ותחרות איזורית מתאימה להם יותר. יש גם אנשים שכבר נרשמו לאי אף בי בי בקיץ, בגלל אי הוודאות לגבי התחרות, בעת המלחמה, (תזכורת: אנחנו יצאנו נורא צדיקים ויפי נפש, לא פירקנו כפרים כמו כל מדינה ריבונית נורמאלית שזכותה להגן על עצמה - אז הארגון הקיקיוני והעלוב עשה לנו בית ספר וכתש את הצפון במשך יותר מחודש באין מפריע. בינתיים במדינת ישראל הסתתרו אנשים כמו עכברים במקלטים ולא היה ברור האם אפשר לקיים אירוע בחיפה, כשבלבנון אנשים רקדו דיסקו אבל העיקר שאנחנו מאוד הומניים ויפים וצדיקים ורגישים ואנחנו לא רוצים לפגוע באוכלסייה אזרחית, ושאולמרט אומר שניצחנו זאת אומרת יצאנו תיקו, זאת אומרת היו לנו הישגים, כלומר הפסדנו אבל תעזבו אותי בשקט ותנו לי להמשיך להיות ראש ממשלה הכי שנוא שהיה כאן אי פעם) הרבה אנשים בחרו לא לקחת סיכון והלכו לשם. וכל מי שנרשם יכול לעשות חינם את מר צפון, ככה שיהיו אנשים. כמה ובאיזה שייפ, זה נדע רק ביום התחרות. |
![]() |
![]() |