|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן,
התחלתי לקחת קריאטין לפני בערך שלושה חודשים, אני ממש מרוצה ממה שזה נותן לי באימון ואחרי האימון,קצת פחות מרוצה מתופעות הלוואי אבל זה מה שיש. בכל הזמן שאני לוקח נהגתי לקחת חודש,לאחר מכן 20 יום ניקוי ( ללא קריאטין ) ואז לחזור לקחת,למה? כי קראתי שזה מזיק לכליות,ועובדה שזה אכן משתן,דבר שלמיטב ידעתי מקשר לכליות. אך מכיוון שעצם תהליך הניקוי מוריד לי את כמות הקריאטין שהצלחתי לצבור במשך חודש הופך את השימוש בו כמעט ללא ליעיל. לכן אני מאוד מעוניין לדעת,באמת,מה התוצאות של לקיחה ממושכת ללא הפסקות או ניקוי ואם אפשרי לעשות ניקוי לאחר כמה חודשים ולא לאחר כל חודש של שימוש. אשמח גם מעבר לתשובות והסברים גם למאמרים בנושא וכו', וכן קראתי את המאמרים באתר,אבל אני מעוניין יותר בתגובות אישיות שנובעות מניסיון ולא מאמרים שנמצאים באתר שמטרתו למכור לי את המוצר. תודה,דור.
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קריאטין - המדריך השלם בישראל לבחירת קריאטין | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 23-04-10 20:11 |
שאלה לד"ר לגבי כאב שרירים ממושך | chenhass1 | פציעות ספורט | 2 | 12-02-09 15:52 |
רבאק הקריאטין הזה... קריאטין וסוכר ענבים. בעיה. | Baron | תזונה ותוספים | 8 | 22-12-08 08:23 |
מחפש מחקר שמשווה בין קריאטין טהור לפורמולות קריאטין | ohad1011 | תזונה ותוספים | 23 | 07-03-08 12:17 |
אם אני פעם ראשונה לוקח קריאטין על איזה קריאטין אתם ממליצים? | ilw | תזונה ותוספים | 4 | 07-12-07 15:43 |