|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני יגיד לך משהו, אבל תנסה לא להעלב כי זאת לא הכוונה. אתה מסוג האנשים שחושבים שהם יודעים הכל. איזה לא מתאמן מתחיל אתה? יש לך סקבט 100 קילו ודדליפט 100 קילו, מה אתה נראה לך אם לא מתחיל? Advanced? אולי :):):):):) וזהו? אם אתה לא מתקדם בסקבט אתה לא יודע לעשות סקבט, פשוט מאוד. בתור מתחיל אתה אמור להתקדם בו ביותר קלות משאר התרגילים 1. כי הוא מבוצע 3 פעמים בשבוע 2. כי חוץ מהדדליפט הוא התרגיל שמעמיסים בו הכי הרבה משקל. אתה מתיימר להיות אחד שקורא ומברר - כמה פעמים כתבו פה הגדרה למתאמן מתחיל? זה שהתאמנת 30 שנה בתכניות כאלה ואחרות לא אומר שאתה לא מתאמן מתחיל. יש פה מספיק בילדרים מתחרים שהם מתאמנים מתחילים, בטח אתה. לא מגיבים לך בלוג כי אתה שואל את עצמך את השאלות ועונה אותן לעצמך. וסתם בשביל הקטע, כשהייתי בss הגעתי ל135 ל3 על 5 על 71 קילו, הפסקתי את התכנית בגלל פציעה אבל לא נתקעתי, ואכלתי 3000-3200 באותה תקופה, ככה שלא נראה לי שאתה תתקע על 100. ואני לא איזה פריק או משהו. פשוט דאגתי כל אימון לצלם ולהסתכל, לקרוא אצל ריפטו (כי לא היה בארץ שום מקור לאימונים). |
|
![]() |
![]() |