ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

 
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 28-12-10, 02:42   #23
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 673
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
אני לא מבין למה אתם חושבים שאתם מבינים כל כך הרבה(עם כל הכבוד) לקרוא ספר אחד על תוכנית אימונים ולעשות סקוואט 3 חזרות 170 קילו לא הופך אותך למבין גדול. מילא היית מספר לי שעשית הכשרה מסויימת אולי קורס מאמן חדר כושר,משהו. לקרוא ספר ולראות סרט על ss לא נותן כלום חוץ מלהבין איך עושים תרגילים נכון יש המון תהליכים פיזיולוגים ואנטומים שאתה צריך לדעת כדי לקרוא לעצמך "מבין" (שוב, עם כל הכבוד) וזה שאתה בא ומתקן ילדים פה בפורום זה כמו שתלך במכון כושר ותתקן אנשים בלי הכשרה ובלי כלום.
אני כן עשיתי קורס מאמני חדר כושר בווינגייט ואפילו יש לי נסיון של עבוה בחדר כושר וגם עבודה כמאמן אישי ואני לא מתיימר לבוא ולתקן פה אנשים על דברים שהם אומרים (ויש פה המון שטויות) וגם אני קראתי וראיתי את הסרט על הss וזה לא שינה לי הרבה בידע המדעי.
בכל מקרה בתחום הזה מסוכן מאד לתקן ולהגיד דברים בלי הסמכה מסויימת בכל זאת מדובר בגוף של בן אדם ורוב הילדים שיקשיבו למה שקוראים בפורום הזה יהיו צעירים בני 15-16 וראיתי כבר שיש ילדים שעושים את התוכנית האלו פה , לדעתי זה לא מתאים להם בכלל אבל שוב מי אני לקבוע.
בכל מקרה אין לי פה שום ביקורת על איך אתה נראה אפילו אתה מקבל שאפו ענק על הסקוואט אבל חבר'ה לקרוא לעצמכם "מבינים" תחשבו פעמיים.
מי פה קראו לעצמו מבין? יש למישהו פה "מבין" מתחת לשם משתמש?
אני במקרה עשיתי את הקורס הליצני שאתה כל כך מתגאה בו, ואני יכול להגיד לך שהוא לא מגיע לקרסוליים של הספרים שה"מבינים" פה קראו. ואני יכול להגיד בפה מלא שלא יצאתי מאמן טוב יותר מהקורס מאשר נכנסתי אליו.

אתה לעומת זאת, דוגמא לכל מה שרע בתעשייה הזאת, וזה מגוחך שאתה חושב שהקורס שעשית שווה משהו חוץ מהאישור הרשמי להדריך אנשים. אבל תהנה בבועה שלך, זה טוב שיש מדריכים כמוך, יותר קל להיראות "מבין" לידם.

נ.ב אם קראת את ss וזה לא שינה לך את ה"ידע המדעי" שלך כנראה שאתה:
א. לא יודע אנגלית
ב. בעל הפרעות קשב וריכוז חמורות מאוד
ג. עיוור
ד. לא קראת את הספר הנכון
ה. החזקת את הספר הפוך
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט
 


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום

אשכולות דומים
אשכול מפרסם האשכול פורום תגובות הודעה אחרונה
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. טייני גלריות הגולשים 12 03-09-09 22:55
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! BlueNinja גלריות הגולשים 32 22-11-08 17:04
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו TAMIRSUS גלריות הגולשים 39 05-10-08 14:43
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות HardCor3 פיתוח גוף תחרותי 34 17-08-08 03:22
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. SiX PACK פיתוח גוף תחרותי 29 18-05-08 21:54


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:25.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים