|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן, התחלתי דיאטה חלבונים (רק לשבועיים)
אני מצפה להוריד כ1% שומן עד 2% התפריט הוא קשה מאוד ומורכב. אך אני אשמח לטיפים והמלצות . אני מטר 82 שוקל 79 , וכרגע באמצע החיטוב כבר 77 עומד על אחוז שומן - ככל הנראה של 13-10% אני אעלה תמונה בגלרויות ואשמח לשמוע כמה אחוז שומן אני נראה לכם. בכל מקרה התפריט מבוסס על חלבונים ויקרות בלבד, ואני אכתוב לכם בקצרה קם בבוקר : קפה שחור ללא סוכר (כפית וחצי). הולך לאימון אירובי שעה - שורף בערך 500-600 קלוריות. ישר אחרי זה 30 גרם חלבון, חביתה 2 ביצים, ועוד קוטג עוד טונה , או גבינה , כמובן שהכל באחוז שומן של 3% או פחות . טונה בשמן אך אני סוחט אותה . - החביתה ללא מלח ותיבול . כעבור שעתיים אני אוכל שוב ארוחה המבוססת על 30 גרם חלבון וסלט ירקות המורכב מ 2 מלפופנים, 2 עגבניות , גמבה וכף שמן זית . כעבור שעתיים שלוש, ארוחת הצהרים שלי , אני אוכל כ200 גרם חזה עוף או דג, וסלט ירקות הכולל כף שמן זית ,וקפה שחור ללא סוכר. לפני האימון אני אוכל בננה וקפה שחור ללא סוכר . האימון עצמו אני משתדל לשמור על המשקלים הרגילים שלי . לאחר האימון אני אוכל שוב או טונה או קופסאת קוטג ומעדן , מגיע שוב ל30 גרם חלבון לפחות . כעבור שעה וחצי, שעתיים, אני שוב אוכל ביצים וחלבון מגיע לכ-30 גרם חלבון, ועוד 3-4 ירקות , חושב להוסיף כף שמן . לפני השינה אני מניח שאני דוחף עוד קצת חלבון, ככל הנראה מקוטג או גבינה, ולפעמים מפנק את עצמי בפרוסת גבינה . חשוב לציין שאני שותה לפחות כ3-4 ליטר מים ולא מוסיף מלח לשום דבר, כמובן שגם לא סוכר אני מעריך שאני מגיע ל170 עד 200 גרם חלבון ביום . וסביר להניח שאני מכניס עומד על כ1400 - 1500 קלוריות אני חושב אולי להוסיף קצת חמאת בוטנים בשביל לפצות בשומנים איכותיים למרות שאני משתדל לאכול שמן זית . התפריט הזה הוא אך ורק לשבועיים הקרובים ולכן כפי שאני מכיר את עצמי אני אעמוד בו, למרות שהוא מתסכל (אני רגיל לאכול יותר מ500 גרם פחמימות ביום ) , וסביר להניח שבכל 6 ימים אני אפצה בארוחת פחמימות טובה . אשמח לדעת מה דעתכם המקצועית ומה נראה לכם , מה כדאי לשפר ומה לא . |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התחלתי לעשות סקאוט עם משקל התחלתי 60 קילו זה בסדר? | As-21 | אימונים | 22 | 15-08-09 00:23 |
סוכר ענבים אחרי אימון ב ud2 או בדיאטת חיטוב כמעת קטוג'נית ש בה יש העמסה כל שבוע~ | senate | תזונה ותוספים | 15 | 10-08-08 21:38 |
חלבונים- שאלות ותוספי מזון של חלבונים. | omer1789 | תזונה ותוספים | 7 | 28-01-08 23:24 |
Zma בדיאטת חיטוב | HammerMan | תזונה ותוספים | 0 | 30-05-07 11:12 |
שייק חלבונים לעומת חלבונים מיוגורט - עד כמה ההבדל גדול? | J.Viewz | תזונה ותוספים | 11 | 10-04-07 21:40 |