|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה בחרת לך מקור ונדבקת אליו, אפילו לא נכנסתי לאתר שלך כי הנושא הזה למען האמת לא מעניין אותי בכלל, אני מבשל את הביצים כי אין שום סיבה שבעולם לצרוך את הביצה כמו שהיא. אני ראיתי מקורות שהיה כתוב בהם אחת ל-1000. לידיעתך, התפוצה של החיידק שונה בהתאם לאיזור בעולם, יכול להיות שבמקום בו נכתב המאמר יש בביצה אחת לכל 30000, אני ראיתי מאמר בעברית שכתוב בו אחת ל-1000 והיה אחד שהיה כתוב בו אחת ל-3000 אם אני זוכר נכון, תפוצת החיידק גם משתנה בהתאם לתקופות, ישנם תקופות בהן פורצת מגיפה ותקופות בהן החיידק פחות נפוץ. אגב, אם אנחנו כבר בקטע של מאמרים: http://www.anonymous.org.il/nut-salmonella.htm שים לב שפה מדובר על ישראל, והמאמר פורסם בפברואר 2009. |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בישול כתף בקר + שאלה לגבי אומגה 3 | BodyKilo | תזונה ותוספים | 1 | 04-02-09 22:31 |
כמה ביצים מותר לאכול ? היש קשר בין אכילת ביצים למחלת לב? | ran_z | תזונה ותוספים | 13 | 07-05-08 19:11 |
שאלה לגבי שיבולת שועל לאחר בישול | The Sun | תזונה ותוספים | 2 | 12-03-08 14:45 |
[שאלה]שיבולת שועל ללא בישול עם חלב/מים זה בסדר? | hasman90 | תזונה ותוספים | 12 | 07-12-07 23:37 |
הסיכונים בלהיות Pw | Troya | פיתוח גוף-כללי | 11 | 21-12-06 16:47 |