|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() איך אתם מכינים אותו? בעקרון ניסיתי פעמים, בו לקחתי ש"ש גרוסה, ניסיתי לגרוס אותה עוד יותר במיקסר, ואז הוספתי חלב וקקאו...ויצא נוזלי וממש מגעיל, עם חתיכות מגעילות של ש"ש...
איך אתה עושים את השייק שלכם שאתם לא מרגישים בכלל את הש"ש? יותר טוב לקנות ש"ש לא גרוסה בשביל זה? (יש לי ש"ש לא גרוסה כי אימי היקרה קנתה את הלא נכון ואני מתפתה לנסון כמו שצריך) |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
בקשר לטכניקה של סקוואט | Melamed | אימונים | 15 | 30-01-10 15:37 |
דגשים לטכניקה בסקוואט | trx--->sus | אימונים | 28 | 26-07-09 12:35 |
[שאלה] בנוגע לטכניקה בסקוואט | idof111 | אימונים | 92 | 01-09-08 12:13 |
שאלות בנוגע ל"צ'יטים" למיניהם. | Judokan | תזונה ותוספים | 21 | 30-08-07 19:04 |
רוצה לשנות לטכניקה מהירה... | sojgoon | אימונים | 24 | 19-09-06 14:07 |